Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Håndbalsam med ringblomst, økologisk 75g

Varenummer: N34456
EAN: 5710148023131
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet
ink. mva.
Hendene dine blir utsatt for litt av hvert i løpet av dagen. Slitasje, kulde og hyppig vask gjør at hendene krever særlig pleie. Denne reparerende håndbalsamen er god mot revner, sprekker og tørr hud. Milde hender Håndbalsam inneholder olivenolje, bivoks og sheasmør (alt sammen økologisk), en idéell kombinasjon av helende, bløtgjørende og beskyttende ingredienser. Balsamen er dessuten tilsatt helende olje av morgenfrue og litt eterisk olje av rosmarin og sitron.

Ingrediensermengde% av RI
Olea europea fruit oil (jomfruolivenolje)*, Butyrospermum parkii butter (sheasmør)*, cera alba (bivoks), glycine soya oil, calendula officinalis flower oil (ringblomst), rosmarinus officinalis leaf oil (eterisk rosmarinolje), citrus medica limonum peel oil (eterisk sitronolje). (limonene, linanol, citral, linalool).
*= Økologisk ingrediens
Håndbalsamen er meget drøy i bruk. Ta litt håndbalsam opp i hånden, og massér det langsomt og grundig inn i hendene.
Balsamen trekker ikke inn på et øyeblikk. Gi deg selv 5 minutter, hvor du ikke skal bruke hendene til noe annet..
Når hendene dine føles som grovt sandpapir. Når dine barn sier ”au”, når du stryker dem kjærlig på kinnene. Når du har brukt hendene dagen hele dagen lang til å jobbe med, og det kan man både se og merke på dem. Da er det deilig å avslutte dagen med å smøre dem med Håndbalsamen Milde hender fra Sæbeværkstedet.Bivoks:Bivoksen absorberes ikke av huden men legger seg som en beskyttende hinne, som huden kan puste gjennom. Det motvirker hudirritasjoner og binder fukten i huden.Sheasmør:Sheasmør er et av naturens vidundre, som utretter mirakler for huden (ups, har du hørt den før? Det er dog ikke desto mindre riktig). Virker helende og beskyttende, og er fantastisk god for huden.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Sensitive Skin Hand Cream 50ml

Sensitiv håndkrem fra Weleda hudpleie til sensitiv hud med Mandelolje. Håndkremen er mild og absorberes raskt og roer ned hud som er utsatt for irritasjon. Gir langvarig fuktighet og beroliger huden for spenninger og irritasjon. Håndkremen styrker hudens egen evne til beskyttelse, samtidig som sensitive hender blir silkemyke.Weleda hudpleieserien er sertifisert økologisk.

N33063
Gavepose "Milde hender" - Økologisk håndbalsam og såpestykke

Gaveposen Milde Hender fra danske Sæbeværkstedet inneholder alt for du trenger for å holde hendene myke og velpleide. Gavepakken inneholder økologisk morgenfruesåpe som er håndlaget, samt en økologisk reparerende håndbalsam.

N34640
Sheasmør, "raw" og økologisk 75g

Uraffinert økologisk sheasmør. Sheasmør har enestående pleiende og beskyttende egenskaper. Det er godt til hender, føtter, lepper og hele kroppen. Det uraffinerte sheasmøret har en naturlig, dyp, jordaktig og krydret duft. Sheasmøret er kjent for sine enestående beskyttende og fuktighetsgivende virkning på huden.

N34458
Hydrating Hand Cream (Håndkrem) 50ml

Dr. Hauschka Håndkrem trekker raskt inn i huden og gjør selv tørre og ru hender myke og velpleide. Sammensetningen av legestokkrose, bryophyllum, mandelolje, bivoks og jojobaolje bevarer fuktigheten, pleier og gir næring til huden. 100 % naturlige og/eller økologiske NATRUE-sertifiserte hudpleieprodukter .

N17754
Lenker
Min side