Til toppen

Sheasmør, "raw" og økologisk 68g

Varenummer: N34458
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk

ink. mva.

Uraffinert økologisk sheasmør. Sheasmør har enestående pleiende og beskyttende egenskaper. Det er godt til hender, føtter, lepper og hele kroppen. Det uraffinerte sheasmøret har en naturlig, dyp, jordaktig og krydret duft. Sheasmøret er kjent for sine enestående beskyttende og fuktighetsgivende virkning på huden.

Ingrediensermengde% av RI
Butyrospermum parkii butter.
Ta litt sheasmør og varm det lett opp i hendene før du smører det på huden.

Sheasmør er fuktighetsgivende og lett helende på huden, og passer derfor perfekt ved:
- Tørr hud, hender, føtter, albuer mv.
- Flassing etter sol
- irritert hud
- etter barbering
- insektstikk
- sprukne lepper
- neglebånd
- tørre hårtupper
Sheasmør er litt spesielt, dufter litt spesielt og konsistensen er nesten litt tørr og grynete. Det er ikke så lett å smøre direkte ut, man må smelte det først med varmen fra hendene for å kunne smøre det ut. Allikevel er så mange begeistret for Sheasmør fordi det rett og slett er et fantastisk godt produkt for huden.Sheasmøret kommer fra en nøtt fra Karité treet som vokser på den tørre savannen ei Afrika, fra Senegal i vest til Sudan i øst. I Burkina Faso innsamles og behandles Shea nøttene av kvinnekooperativer, og det utgjør en viktig inntektskilde for mange afrikanske kvinner.Sheasmøret brukes som en ingrediens i spesielt hånd balsam, leppepomader og såper, men det brukes også i ren, uraffinert form (det er den vi kaller 'Raw'), og har fått mange svært positive tilbakemeldinger.Sheasmøret er økologisk sertifisert av Ecocert. Siden det er uraffinert, har det alle de helbredende egenskapene intakt og en dyp, jordnær, krydret duft, som de fleste lærer å elske.