Til toppen

Sheasmør, "raw" og økologisk 75g

Varenummer: N34458
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeværkstedet

ink. mva.

  • Økologisk og RAW
  • Pleiende og beskyttende
  • For hele kroppen

Uraffinert økologisk sheasmør. Sheasmør har enestående pleiende og beskyttende egenskaper. Det er godt til hender, føtter, lepper og hele kroppen. Det uraffinerte sheasmøret har en naturlig, dyp, jordaktig og krydret duft. Sheasmøret er kjent for sine enestående beskyttende og fuktighetsgivende virkning på huden.

 

Ingredienser mengde % av RI
Butyrospermum parkii butter.    

 

Ta litt sheasmør og varm det lett opp i hendene før du smører det på huden.

Sheasmør er fuktighetsgivende og lett helende på huden, og passer derfor perfekt ved:
- Tørr hud, hender, føtter, albuer mv.
- Flassing etter sol
- irritert hud
- etter barbering
- insektstikk
- sprukne lepper
- neglebånd
- tørre hårtupper

Sheasmør er litt spesielt, dufter litt spesielt og konsistensen er nesten litt tørr og grynete. Det er ikke så lett å smøre direkte ut, man må smelte det først med varmen fra hendene for å kunne smøre det ut. Allikevel er så mange begeistret for Sheasmør fordi det rett og slett er et fantastisk godt produkt for huden.Sheasmøret kommer fra en nøtt fra Karité treet som vokser på den tørre savannen ei Afrika, fra Senegal i vest til Sudan i øst. I Burkina Faso innsamles og behandles Shea nøttene av kvinnekooperativer, og det utgjør en viktig inntektskilde for mange afrikanske kvinner.Sheasmøret brukes som en ingrediens i spesielt hånd balsam, leppepomader og såper, men det brukes også i ren, uraffinert form (det er den vi kaller 'Raw'), og har fått mange svært positive tilbakemeldinger.Sheasmøret er økologisk sertifisert av Ecocert. Siden det er uraffinert, har det alle de helbredende egenskapene intakt og en dyp, jordnær, krydret duft, som de fleste lærer å elske.

Håndbalsam med ringblomst, økologisk 75g

Hendene dine blir utsatt for litt av hvert i løpet av dagen. Slitasje, kulde og hyppig vask gjør at hendene krever særlig pleie. Denne reparerende håndbalsamen er god mot revner, sprekker og tørr hud. Milde hender Håndbalsam inneholder olivenolje, bivoks og sheasmør (alt sammen økologisk), en idéell kombinasjon av helende, bløtgjørende og beskyttende ingredienser. Balsamen er dessuten tilsatt helende olje av morgenfrue og litt eterisk olje av rosmarin og sitron.
N34456

Kroppsolje med lavendel 150ml

Er du tilhenger av duften av lavendel, vil du elske denne kroppsoljen. Oljen består av mandel- og aprikoskjerneolje, tilsatt eteriske oljer i en lav konsentrasjon, så du kan anvende oljen hver dag. De naturlige oljene pleier huden og tilfører viktige næringsstoffer. Anvendes oljen på lett fuktig hud, binder den fukten og holder huden spenstig og myk.
N34707

Sheasmør, økologisk, raffineret 68g

Økologisk og raffinert Sheasmør som er luktløst og helt hvitt i fargen. Sheasmør er et produkt som mange er begeistret for og har uendelig med bruksområder. Du kan bruke sheasmør til tørr hud på hele kroppen, hender, albuer, føtter, og etter barbering, etter soling og shesmør er også perfekt redning til tørr sprukne lepper! Sheasmøret er kjent for sine enestående helende og beskyttende egenskaper.
N34829

Skin Food Body Butter 150ml

Skin Food Body Butter er en naturlig og næringsrik kroppskrem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst) i en base av solsikkeolje og sheasmør. Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. En naturlig basiskrem for hele familien. Kremen nærmest smelter på huden og etterlater den silkemyk og beskyttet. 
N35087