Til toppen

Glyde Veganske kondomer, Vanilje 10 Stk

Varenummer: N35761
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Glyde Health

ink. mva.

  • Naturlig smak og farge
  • Myk, silkeaktig overflate
  • Kondomer for alle

Glyde kondomer er eksklusive veganske kondomer godkjent av The Vegan Society. Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.

Glyde Veganske Kondomer inneholder ikke sæddrepende midler, og de kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler som YES WB økologisk og vegansk vannbasert glidemiddel.

Glyde Veganske Kondomer er registrert og sertifisert av the Vegan Society, og bruker ikke animalske biprodukter i hverken produksjon eller pakking.

Produsenten bak Glyde samarbeider med miljøvennlige og bærekraftige Fair trade-partnere som sikrer rettferdig lønn og rettferdige arbeidsforhold for sine arbeidere.

YES Vannbasert glidemiddel, Økologisk 6 x 5ml Applikatorer

YES WB vannbasert glidemiddel lindrer raskt tørrhet og ubehag, supplerer naturlig fuktighet og er intenst fuktighetsgivende. Glidemiddelet beskytter også slimhinnene og lindrer ved skade. Konsistensen er herlig fløyelsmyk, spesielt utviklet for å være så lik kroppens egen smøring som mulig. YES WB vannbasert glidemiddel har balansert pH for å ligne vaginal pH.
N35757

Glyde Veganske kondomer, Jordbær 10 Stk

Glyde kondomer er laget av naturgummi (latex) og med planteekstrakt, i motsetning til tradisjonelle kondomer som bruker melkeprotein i produksjonsprosessen. De plantebaserte Glyde kondomene har en myk, deilig, silkeaktig overflate som gir en naturlig følelse. Glyde kondomene har kun naturlige smaks- og fargestoffer, de samme som er godkjent for bruk i mat og drikke.
N35758

Glyde Veganske kondomer, Ultra 10 Stk

Glyde Ultra er premium kondomer som er veganske og passer for alle. Glyde Veganske Kondomer inneholder ikke sæddrepende midler, og de kan brukes sammen med vannbaserte glidemidler.
N35760