Til toppen

GPH Artisjokk 300mg 60 Kapsler

Varenummer: N22624
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

GPH Artisjokk fra Solaray inneholder ekstrakt av artisjokkblader som fremmer fordøyelsen, og produktet anbefales spesielt ved inntak fet mat eller ved problemer med å fordøye fett. Artisjokk støtter normal utskillelse av galle som bidrar til å bryte ned fettet som inntas i kosten. Urten kan derfor hjelpe mot urolig mage og luftplager. Lett kolesterolsenkende (LDL og totalkolesterol). GPH betyr garantert mengde aktive stoffer.

Oppgitt innhold per døgndose 2-4 kapsler

Ingredienser mengde
Artisjokkbladekstrakt  600-1200 mg
- hvorav 5% kaffeoylkinasyrer og derivater 30-60 mg
   
Ingredienser: GPH artisjokkbladekstrakt (Cynara scolymus), fortykningsmiddel (cellulosepulver), veg.kapsel (hydroxypropylmetylcellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose: 2 kapsler 1-2 ganger daglig med mat eller vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bruken av artisjokk var kjent allerede 1500 år før vår tidsregning. I romerriket ble artisjokk først og fremst høyt verdsatt som grønnsak, men det var også godt kjent at den hadde god virkning mot fordøyelsesplager. Aktive innholdstoffer er såkalte kaffeoylkinasyrer, av hvilke cynarin er den mest kjente og undersøkte. Artisjokk er også rik på flavonoidene cynarosid og scolymosid. Kontrollerte kliniske studier har vist at artisjokkblad øker utskillelsen av galle til tarmen og derved har en fordøyelsesfremmende effekt. Kontrollerte studier har også vist at artisjokkblad virker lett kolesterolsenkende, både på LDL og totalkolesterol. Green Screened™- merket symboliserer en omfattende kvalitetskontroll.