Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Grønn, flytende vegansk såpe 250ml

Varenummer: N35879
EAN: 5710148008534
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeverkstedet
ink. mva.
  • Frisk duft av petitgrain, rosmarin og sitron
  • Velegnet for både kropp og hender
  • Fremstilt i Danmark
  • Vegansk
Flytende såpe fra danske Sæbeværkstedet som er fremstilt av naturlige råvarer og inneholder jojobaolje. Såpen er mild og tørker ikke ut huden. Dufter friskt og aromatisk av petitgrain (bitterappelsin), rosmarin og sitron.

 Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin*, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Limon Peel Oil, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool, Limonene.

* Økologisk ingrediens

Flytende Alepposåpe med 20% Kaktusfrøolje 500 ml

Oppdag den ekte Aleppo-såpen i flytende form. Basen er laget av olivenolje og laurbærolje, de samme ingrediensene som er i den faste Aleppo-såpen. Den flytende har alle de samme gode fordelene for huden som den tradisjonelle Aleppo-såpen. Bruken av kostbare oljer, med nærende og beroligende egenskaper, gjør Aleppo Liquid Soap til en pleiende såpe for alle hudtyper. Den er spesielt god for tørr og sensitiv hud. Såpen er egnet til daglig bruk for å vaske ansikt, kropp og hår. Denne Aleppo-såpen er beriket med 20% økologisk kaktusfrøolje og renser huden samtidig som den fukter. Såpen er rik på både vitamin E og essensielle fettsyrer, og den beskytter huden og gjenoppretter smidighet og elastisitet. Takket være de beroligende egenskapene til laurbærolje, etterlater den huden myk og beskyttet mot irritasjon.

N35852
Lenker
Min side