Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Flytende Alepposåpe med 20% Kaktusfrøolje 500 ml

Varenummer: N35852
EAN: 3760061225282
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Najel
ink. mva.
  • Mild 
  • Ansikt, kropp og hår
  • Lindrer tørr hud
Oppdag den ekte Aleppo-såpen i flytende form. Basen er laget av olivenolje og laurbærolje, de samme ingrediensene som er i den faste Aleppo-såpen. Den flytende har alle de samme gode fordelene for huden som den tradisjonelle Aleppo-såpen. Bruken av kostbare oljer, med nærende og beroligende egenskaper, gjør Aleppo Liquid Soap til en pleiende såpe for alle hudtyper. Den er spesielt god for tørr og sensitiv hud. Såpen er egnet til daglig bruk for å vaske ansikt, kropp og hår. Denne Aleppo-såpen er beriket med 20% økologisk kaktusfrøolje og renser huden samtidig som den fukter. Såpen er rik på både vitamin E og essensielle fettsyrer, og den beskytter huden og gjenoppretter smidighet og elastisitet. Takket være de beroligende egenskapene til laurbærolje, etterlater den huden myk og beskyttet mot irritasjon.

AQUA (WATER), POTASSIUM OLIVATE*, POTASSIUM CACTUSATE, GLYCERIN, POTASSIUM LAURELATE*, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, POTASSIUM HYDROXIDE.

*=økologisk

Alle Aleppo flytende såpeprodukter er laget i Frankrike med økologisk jomfru olivenolje og laurbærolje. Produsenten er Najjar-laboratoriet i Frankrike.

I 1964 laget bestefaren til Mr Najjar, den nåværende direktøren, formuleringen av denne Aleppo Liquid Soap gjennom en varm forsåpningsprosess. Såpen er laget av de samme ingrediensene som den ekte faste Aleppo-såpen i henhold til sin eldgamle oppskrift: olivenolje og laurbærolje.

I denne såpen har Najel lagt til kaktusfrøolje, med nærende og regenererende egenskaper. Denne herlige oljen er utvunnet fra den første kaldpressen av kaktusfruktens frø, kalt Prickly Pear. Planten er dyrket ved Middelhavskysten.

Nyttig å vite: Aleppo Soap er laget utelukkende av planteoljer. Det skummer bare litt siden det ikke er tilsatt syntetisk såpestoff.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Alepposåpe med Svartfrøolje 100g

Alepposåpe med svartfrøolje er anbefalt for daglig vask av ansikt, kropp og hår. Passer til alle hudtyper. NAJEL Aleppo Soap m/ Black Cumin Oil er et ypperlig alternativ til flytende shampo, og er økonomisk, miljøvennlig og lett å bruke. Såpe laget på olivenolje gir mild og effektiv rengjøring uten å tørke ut hud og hodebunn. 

N35860
Alepposåpe med Rød Leire 100g

Denne såpen kombinerer tradisjonell syrisk kunnskap om produksjon av Aleppo-såpe med de fordelaktige egenskapene til rød leire. Leire er en sedimentær bergart rik på mineraler, og er lett eksfolierende. leire beroliger, gjenoppliver og avgifter huden. Denne Aleppo-såpen beriket med rød leire gir deg en mild peeling som passer for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud, og den vil gjenopprette vitalitet og glans.

N35863
Alepposåpe 40% 185g

Såpe fra Aleppo fremstilles ved varm forsåpningsprosess av 100 % olivenolje og laurbærolje. Denne Alepposåpen, som er ekstra rik på laurbærolje, er perfekt egnet til å lindre hudproblemer. Najel Aleppo Soap 40 % gir en hel rekke gunstige effekter til svært sensitive og reaktive hudtyper, f.eks mot tørrhet, kløe og irritasjon. Anbefales brukt i perioder i veksling med alepposåpe med lavere andel laurbærolje.

N35864
Lenker
Min side