Til toppen

Alepposåpe med Rød Leire 100g

Varenummer: N35863
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Najel

ink. mva.

  • Mild peeling
  • Demper rødhet
  • Mineralsåpe

Denne såpen kombinerer tradisjonell syrisk kunnskap om produksjon av Aleppo-såpe med de fordelaktige egenskapene til rød leire. Leire er en sedimentær bergart rik på mineraler, og er lett eksfolierende. leire beroliger, gjenoppliver og avgifter huden. Denne Aleppo-såpen beriket med rød leire gir deg en mild peeling som passer for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud, og den vil gjenopprette vitalitet og glans.

SODIUM OLIVATE, AQUA (WATER), GLYCERIN, CLAY (RED CLAY), SODIUM LAURELATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Al NAJJAR-familien har laget autentisk Aleppo-såpe siden 1895 i tråd med forfedrenes håndverkskunnskap. Denne kunnskapen går i arv fra generasjon til generasjon i Al NAJJAR-familiens såpefabrikk i byen Aleppo nord i Syria.

Hvert år fra slutten av november til slutten av mars produseres denne, verdens første fastsåpe, på nytt og på nytt etter en uendret prosess. Såpene tørker i minst ni måneder. I løpet av denne perioden oksiderer såpene på overflaten og får en gul/beige farge, mens hjertet av såpen beholder den grønne fargen fra oljene den inneholder.

NAJELs Aleppo-såpe er laget av jomfru olivenolje og laurbærolje. Forsåpet olivenolje er et kraftig rengjøringsmiddel som nærer, beskytter og mykgjør huden. Laurbærolje er kjent for sine desinfiserende og regenererende egenskaper. Jo høyere konsentrasjon, desto mer lindrer såpen irritert, kløende og tørr hud.

Denne NAJEL-såpen kombinerer de fordelaktige egenskapene til Aleppo-såpen med de til rød leire utvunnet fra franske steinbrudd. Denne finstrukturerte, naturlige leirjorden dannes dypt under jorden i tempererte soner. Leire har vært kjent for sine kosmetiske og terapeutiske egenskaper i tusenvis av år. 

Oksidasjon gir leiren sin røde farge, men fargen avhenger også av fysisk-kjemisk sammensetning: leire kan være grønn, hvit, rosa eller til og med gul. Rød leire har en rekke utrolige og lite kjente egenskaper som NAJEL ønsker å dele med deg. Takket være sin høye absorpsjonsevne renser rød leire hudporene for urenheter. Den remineraliserer epidermis og lindrer blåmerker. Rød leire gir ny glød, gjenoppretter tonen i matt hud og reduserer rødhet.

Alepposåpe 40% 185g

Såpe fra Aleppo fremstilles ved varm forsåpningsprosess av 100 % olivenolje og laurbærolje. Denne Alepposåpen, som er ekstra rik på laurbærolje, er perfekt egnet til å lindre hudproblemer. Najel Aleppo Soap 40 % gir en hel rekke gunstige effekter til svært sensitive og reaktive hudtyper, f.eks mot tørrhet, kløe og irritasjon. Anbefales brukt i perioder i veksling med alepposåpe med lavere andel laurbærolje.
N35864

Alepposåpe med Honning 100g

Denne såpen kombineres tradisjonell syrisk kunnskap om produksjonen av Aleppo-såpe med honningens sødme. I denne nærende, mykgjørende og gjenoppbyggende såpen hjelper honning med å fukte huden, beskytte den og berolige irritert hud. Denne Aleppo-såpen passer for alle hudtyper, men er spesielt tilpasset svært sensitiv hud og babyhud. Såpens nærende egenskaper beroliger huden og etterlater den med en delikat, søt duft.
N35862

Dead Sea salt brushing 500g

Velgjørende mineraler og salter fra Dødehavet har vært brukt i årtusener. En avstressende og livgivende behandling for huden! Tilfører huden fuktighet og gjør underverker for tørr hud. Inneholder E-vitamin som motvirker aldring i huden. Salt Brushing har en svak peeling-effekt og gir en silkemyk og glatt hud.
N30470

Rosa leire til ansikt, sensitiv hud 50g

Rosa leire er en mild leirtype, som anbefales til sart og sensitiv hud, også eventuelt tørr hud. Evnen til å oppta urenheter er som for de andre leirtypene. Rosa leire egner seg fortrinnsvis til ansiktsmasker, hvor den bløtgjør, gir spenstighet/styrker, virker beroligende og astringerende. Rosa leire til ansiktsmaske er egentlig en blanding av rød og hvit leire, kaolin. Leiren inneholder en rekke mineraler.
N34461