Til toppen

Alepposåpe med Svartfrøolje 100g

Varenummer: N35860
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Najel

ink. mva.

  • Mild 
  • Hudvennlig
  • Økonomisk

Alepposåpe med svartfrøolje er anbefalt for daglig vask av ansikt, kropp og hår. Passer til alle hudtyper. NAJEL Aleppo Soap m/ Black Cumin Oil er et ypperlig alternativ til flytende shampo, og er økonomisk, miljøvennlig og lett å bruke. Såpe laget på olivenolje gir mild og effektiv rengjøring uten å tørke ut hud og hodebunn. 

SODIUM OLIVATE, AQUA (WATER), NIGELLA SATIVA (BLACK CUMIN) SEED OIL, SODIUM LAURELATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Al NAJJAR-familien har laget autentisk Aleppo-såpe siden 1895 i tråd med forfedrenes håndverkskunnskap. Denne kunnskapen går i arv fra generasjon til generasjon i Al NAJJAR-familiens såpefabrikk i byen Aleppo nord i Syria.

Hvert år fra slutten av november til slutten av mars produseres denne, verdens første fastsåpe, på nytt og på nytt etter en uendret prosess. Såpene tørker i minst ni måneder. I løpet av denne perioden oksiderer såpene på overflaten og får en gul/beige farge, mens hjertet av såpen beholder den grønne fargen fra oljene den inneholder.

NAJELs Aleppo-såpe er laget av jomfru olivenolje og laurbærolje. Forsåpet olivenolje er et kraftig rengjøringsmiddel som nærer, beskytter og mykgjør huden. Laurbærolje er kjent for sine desinfiserende og regenererende egenskaper. Jo høyere konsentrasjon, desto mer lindrer såpen irritert, kløende og tørr hud.

Denne NAJEL-såpen kombinerer de fordelaktige egenskapene til Aleppo-såpen med de til svartfrø. Denne oljen er utvunnet ved en unik kaldpressing av sorte legesvartkarvefrø. Dette var faraoenes olje i det gamle Egypt, den ble brukt for sin gode effekt og ble høyt verdsatt innen skjønnhetspleie. Kjært barn har mange navn: Nigella, svartfrø, legesvartkarve, svart spisskummin m.fl.

Alepposåpe med Rød Leire 100g

Denne såpen kombinerer tradisjonell syrisk kunnskap om produksjon av Aleppo-såpe med de fordelaktige egenskapene til rød leire. Leire er en sedimentær bergart rik på mineraler, og er lett eksfolierende. leire beroliger, gjenoppliver og avgifter huden. Denne Aleppo-såpen beriket med rød leire gir deg en mild peeling som passer for alle hudtyper, spesielt tørr og sensitiv hud, og den vil gjenopprette vitalitet og glans.
N35863

Alepposåpe med økologisk Appelsinblomst 100g

Denne faste såpen kombinerer tradisjonsrik syrisk kunnskap i produksjonen av Aleppo-såpe med de fordelaktige egenskapene til økologisk appelsinblomst. Appelsinblomst, med sine regenererende og avslappende egenskaper, gir deg en strålende, glødende hudtone. Den etterlater en søt duft av appelsinblomst.
N35861

Alepposåpe tradisjonell 200g

Alepposåpen er laget av olivenolje og laurbærolje, noe som gir den egenskapene som er anbefalt for tørr hud. Alepposåpen sørger for at hudens naturlige fettbehov bevares etter dusj/vask, og huden forblir myk og beskyttet. 
N35382

Flytende Alepposåpe med 20% Kaktusfrøolje 500 ml

Oppdag den ekte Aleppo-såpen i flytende form. Basen er laget av olivenolje og laurbærolje, de samme ingrediensene som er i den faste Aleppo-såpen. Den flytende har alle de samme gode fordelene for huden som den tradisjonelle Aleppo-såpen. Bruken av kostbare oljer, med nærende og beroligende egenskaper, gjør Aleppo Liquid Soap til en pleiende såpe for alle hudtyper. Den er spesielt god for tørr og sensitiv hud. Såpen er egnet til daglig bruk for å vaske ansikt, kropp og hår. Denne Aleppo-såpen er beriket med 20% økologisk kaktusfrøolje og renser huden samtidig som den fukter. Såpen er rik på både vitamin E og essensielle fettsyrer, og den beskytter huden og gjenoppretter smidighet og elastisitet. Takket være de beroligende egenskapene til laurbærolje, etterlater den huden myk og beskyttet mot irritasjon.
N35852