Til toppen

Gurkemeie 30 Tabletter

Varenummer: N35485
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

Gurkemeie™ fra New Nordic inneholder gurkemeiekstrakt i kombinasjon med sort pepper-ekstrakt. Gurkemeie kan bidra til å bevare fleksible ledd og normal mobilitet og bevegelse. Gurkemeie / turmeric er et krydder og har naturlig innhold av kurkumin / curcumin. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 tablett

Innhold mengde
Gurkemeieekstrakt 500 mg
Sort pepperekstrakt (40% piperin) 10 mg
   
Ingredienser: Gurkemeieekstrakt (Curcuma longa L.), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sort pepperekstrakt (Piper nigrum L.), potetstivelse, overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, glyserin).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 1 tablett i forbindelse med et måltid eller et glass vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Curcuma Black 490mg Økologisk 180 Kapsler

Curcuma Black består av pulverisert gurkemeierot og pulverisert sort pepper, som begge er økologisk dyrket. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde ledd og leddenes fleksibilitet. Gurkemeie bidrar også til et normalt immunsystem og vedlikehold av normal leverfunksjon. Effekten oppnås best ved en daglig dose på mer enn 2 kapsler. Pepper er tilsatt for bedre opptak.
N35130

Curcumin 60 Tabletter

Shift Curcumin har et høyt innhold av aktive kurkuminoider som kroppen lett tar opp og utnytter. Opptaket er meget effektivt på grunn av ny teknologi; LipiSperse®. Høyt kurkuminoidinnhold kombinert med effektiv absorbsjon gir et unikt produkt. Ved inntak av Curcumin kan kroppen nyttiggjøre seg effekten av kurkuminoidene på best mulig måte. Tidligere navn: SuperCurcumin
864109

NutriLenk Gold 180 Tabletter

Nutrilenk for ømme og stive ledd. Hydrolysert bruskvev fra saltvannsfisk som virkestoff, det inneholder alle naturlige byggesteiner for bruskvevets oppbygging og vedlikehold. Ekstrakt fra bruskfisk har et høyt naturlig innhold av blant annet kondroitinsulfat, kollagen, kalsium og andre mineraler. Råmaterialet er skånsomt enzymbehandlet for å bedre opptak. NutriLenk Gold er ytterligere forsterket med mangan, C-vitamin og D-vitamin. Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk og knokler.
N20537