Til toppen

NutriLenk Gold 180 Tabletter

Varenummer: N20537
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Mezina

ink. mva.

  • Gir kroppen din kroppen naturlige byggesteiner til vedlikehold av ledd og knokler
  • Inneholder bruskvev fra fisk
  • forsterket med vitaminer og mineraler som bidrar til å vedlikeholde normale knokler

Nutrilenk Gold fra Mezina er et produkt med næringsstoffer for vedlikehold av bein og ledd. Hydrolysert bruskvev fra saltvannsfisk inneholder alle naturlige byggesteiner for bruskvevets oppbygging og vedlikehold. Ekstrakt fra bruskfisk har et høyt naturlig innhold av blant annet kondroitinsulfat, kollagen, kalsium og andre mineraler. Råmaterialet er skånsomt enzymbehandlet for å bedre opptak. NutriLenk Gold er ytterligere forsterket med mangan, C-vitamin og D-vitamin. Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende brusk og knokler.

Oppgitt innhold pr. døgndose (3-6 tabletter).

  Innhold mengde % av RI
  Hydrolysert fiskebrusk 2000-4000 mg  -
  C-vitamin 40-80 mg 50-100%
  D-vitamin 5-10 µg 100-200%
  Mangan 0,25-0,5 mg 12,5-25%
  Kalsium   250-500 mg 31-62%
       
  Ingredienser: Hydrolysert fiskebrusk, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), L-askorbinsyre, overflatebehandlingsmiddel (HPM-Cellulose), maltodekstrin, manganosulfat, kolekalsiferol, fuktighetsbevarende middel (glyserol).

Anbefalt døgndose (voksne): 3 tabletter daglig. Ved behov kan døgndosen økes til 6 tabletter daglig. 
Tablettene kan deles eller knuses om ønskelig. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Vitamin D, mangan og kalsium bidrar til å vedlikeholde normale knokler.

Nypepulver - Hyben total 360 Kapsler

Hyben kapsler fra NaturDrogeriet er pulver av hele nyper inkludert skall, fruktkjøtt og frø. Nype bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar, og understøtter fordøyelsen. Nype bidrar også til å opprettholde fleksibilitet og mobilitet i leddene. Virkningen oppnås med minimum 2,5 gram (2500 mg) 2 ganger daglig (10 kapsler).   
N35464

Vitaflex 180 Kapsler

Vitaflex er en blanding av urter, vitaminer og mineraler for ledd. Produktet inneholder boswellia, katteklo, djevelklo/venustorn, gurkemeie, pepper, bor, pantotensyre, D-vitamin, C-vitamin, B6-vitamin, selen og sink. Boswellia bidrar til å vedlikeholde velfungerende ledd. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde leddenes bevegelighet. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler. D-vitamin er med på å vedlikeholde knokler og normal muskelfunksjon. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydning for normalt fungerende blodkar, knokler og brusk.
N35405