Til toppen

Nypepulver - Hyben total 360 Kapsler

Varenummer: N35464
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Hyben kapsler fra NaturDrogeriet er pulver av hele nyper inkludert skall, fruktkjøtt og frø. Nype bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar, og understøtter fordøyelsen. Nype bidrar også til å opprettholde fleksibilitet og mobilitet i leddene. Virkningen oppnås med minimum 2,5 gram (2500 mg) 2 ganger daglig (10 kapsler).   

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 15 kapsler.

Innhold mengde
Nypepulver / hybenpulver 7,5 gram
   
Ingredienser: Nypepulver av hele nyper/hyben (Rosa canina L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel).

Anbefalt døgndose for voksne: 5 kapsler 3 ganger daglig. Pulveret kan tas ut av kapslene, men produktet fåes også solgt som pulver i nettbutikken.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Gurkemeie (Curcuma Ionga) Økologisk 100g Pulver

Økologisk gurkemeie som er knust som pulver. Brukes ofte som krydder i matlaging og da kjent for å gi maten en karakteristisk gul farge. Gurkemeiepulveret blandes med vann dersom man ønsker det som et kosttilskudd. Kan også brukes som plantefarge. Dette produktet består av malt, økologisk gurkemeie til fint pulver.
N33007

Nypepulver (Hyben - Rosa canina) 500g

Natur-Drogeriets Nyper har allerede betydd utrolig mye for mange av danskers helse og velvære. Herlige solmodne og ville nyper. Nypepulver har en flott oransje farge og kan inngå i matlaging. Du kan med fordel ha nypepulver i brød og smoothies, eller bruke drysse det over f.eks. yoghurt og grøt. Nype bidrar til fysisk velvære og normalt immunsystem, samt understøtter fordøyelsen. Pulver av hele nyper (med frø) bidrar også til å holde leddene sunne og fleksible, samt til å opprettholde normal bevegelse. Påstandene gjelder ved et daglig inntak av minst 2,5 gram. Nype heter hyben på dansk.
N24862

Nypepulver, økologisk, fint med kjerner 500g Pulver

Økologisk nypepulver av hele nyper inkludert kjerner (frø). Nypepulver (Hybenpulver) har en flott oransje farge og kan inngå i matlaging. Nypepulver kan f.eks. brukes i brød og smoothies, eller som dryss på frokostblanding og grøt. Nype bidrar til fysisk velvære og normalt immunsystem, samt understøtter fordøyelsen. Pulver av hele nyper (med frø) bidrar også til å holde leddene sunne og fleksible, samt til å opprettholde normal bevegelse. Påstandene gjelder ved et daglig inntak av minst 2,5 gram. Nype heter hyben på dansk.
N35138

Vitaflex 180 Kapsler

Vitaflex er en blanding av urter, vitaminer og mineraler for ledd. Produktet inneholder boswellia, katteklo, djevelklo/venustorn, gurkemeie, pepper, bor, pantotensyre, D-vitamin, C-vitamin, B6-vitamin, selen og sink. Boswellia bidrar til å vedlikeholde velfungerende ledd. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde leddenes bevegelighet. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler. D-vitamin er med på å vedlikeholde knokler og normal muskelfunksjon. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydning for normalt fungerende blodkar, knokler og brusk.
N35405