Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Nypepulver (Hyben - Rosa canina) 500g

Varenummer: N24862
EAN: 5703137933771
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • Nypepulver med kjerner
Natur-Drogeriets Nyper har allerede betydd utrolig mye for mange av danskers helse og velvære. Herlige solmodne og ville nyper. Nypepulver har en flott oransje farge og kan inngå i matlaging. Du kan med fordel ha nypepulver i brød og smoothies, eller bruke drysse det over f.eks. yoghurt og grøt. Nype bidrar til fysisk velvære og normalt immunsystem, samt understøtter fordøyelsen. Pulver av hele nyper (med frø) bidrar også til å holde leddene sunne og fleksible, samt til å opprettholde normal bevegelse. Påstandene gjelder ved et daglig inntak av minst 2,5 gram. Nype heter hyben på dansk.

Oppgitt innhold per 100 gram

Ingredienser mengde % av RI
Pulveriserte nyper med kjerner (Rosa canina)    
     
Energi (kJ/kcal) 1190/287  
Fett 4,0 g  
- hvorav mettede fettsyrer 0,3 g  
Karbohydrater 34 g  
- hvorav sukkerarter 20 g  
Kostfiber 47 g  
Protein 5,5 g  
Salt 0,02 g  

Dosering: 2,5 gram 3 x daglig av Nypepulver rørt ut i væske. Tas i forbindelse med måltid. Inntas med væske.

Nypepulver, økologisk, fint med kjerner 500g Pulver

Økologisk nypepulver av hele nyper inkludert kjerner (frø). Nypepulver (Hybenpulver) har en flott oransje farge og kan inngå i matlaging. Nypepulver kan f.eks. brukes i brød og smoothies, eller som dryss på frokostblanding og grøt. Nype bidrar til fysisk velvære og normalt immunsystem, samt understøtter fordøyelsen. Pulver av hele nyper (med frø) bidrar også til å holde leddene sunne og fleksible, samt til å opprettholde normal bevegelse. Påstandene gjelder ved et daglig inntak av minst 2,5 gram. Nype heter hyben på dansk.

N35138
Nypepulver - Hyben total 360 Kapsler

Hyben kapsler fra NaturDrogeriet er pulver av hele nyper inkludert skall, fruktkjøtt og frø. Nype bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar, og understøtter fordøyelsen. Nype bidrar også til å opprettholde fleksibilitet og mobilitet i leddene. Virkningen oppnås med minimum 2,5 gram (2500 mg) 2 ganger daglig (10 kapsler).   

N35464
Min side