Til toppen

Gurkemeie (Curcuma longa) 1000g Pulver

Varenummer: N33472
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Gurkemeie brukes som krydder. Kan også brukes som plantefarge og gi en oransje farge.

Stødt gurkemeierot (Curcuma longa).

Velegnet som krydder i fiskeretter og som tilsetning til alminnelig ris, som skal være gul. Pulveret kan også brukes til te, tonikum og plantefarge.

Curcuma - Gurkemeie 90 Kapsler

Produktet inneholder hele gurkemeieroten som er tørket og pulveriseret. Gurkemeierot inneholder fra naturens side opp mot 3% kurkumin. Gurkemeie stimulerer appetitt ved appetittløshet, samt fremmer leverens utrensing og omsetning av fettstoffer. Gurkemeie bidrar også til et normal immunforsvar.
N34945

Gurkemeie (Curcuma Ionga) Økologisk 100g Pulver

Økologisk gurkemeie som er knust som pulver. Brukes ofte som krydder i matlaging og da kjent for å gi maten en karakteristisk gul farge. Gurkemeiepulveret blandes med vann dersom man ønsker det som et kosttilskudd. Kan også brukes som plantefarge. Dette produktet består av malt, økologisk gurkemeie til fint pulver.
N33007

Gurkemeie (Curcuma Ionga) Økologisk 150 Kapsler

Økologisk pulverisert gurkemeierot i vegetabilske kapsler. Gurkemeierot inneholder fra naturens side opp mot 3% kurkumin. Gurkemeie bidrar til et normalt immunforsvar. Gurkemeie stimulerer appetitt ved appetittløshet, samt fremmer leverens utrensing og omsetning av fettstoffer.
N35780

Gurkemeie (Curcuma longa) 1000g knust

Gurkemeie brukes som krydder. Kan også anvendes som plantefarge og gi en oransje farge.
N32460