Til toppen

Happy Mondays ØKO 20 poser Te

Varenummer: N35603
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Clipper

ink. mva.

  • Varmende ingefær, syrlig sitrus og et hint av svart pepper.

Happy Mondays er gir en spennende smaksopplevelse, perfekt en mandags morgen. Nyt en kopp te med varmende ingefær, syrlig sitrus og et hint av svart pepper.

Sitrongress*, ingefærrot (25%)*, appelsinblad*, lakrisrot*, sitronskall (5%)*, sitronverbena*, naturlig sitronaroma, naturlig aroma, sort pepper (3%)*, kryddernellik*, naturlig ingefæraroma.

* Sertifisert økologisk

Indian Chai Økologisk te 20 poser Te

Økologisk Indisk Chai te fra Clipper. Denne fantastiske teen er Fairtrade svart te som er blandet med varmende krydderier. Slik får du den klassiske smaken av en ekte chai. Inneholder naturlig koffein. Teposene er laget av ubleket bomull.
N32029

Ingefær (Zingiber off) knust ØKOLOGISK 100g Urt

Økologisk ingefær, knust og ferdig til bruk i te. Kan også ristes og males i morter, eller kokes ut i gryter og middagsretter.
N35050

Love me Truly, Økologisk Chai te 20 poser Te

Clipper Tea senses Love me Truly er en Chai te som er aromatisk og lun, med en nydelig krydderkomposisjon. Deilig økologisk chai te. En komposisjon av lett, oppfriskende te og tradisjonelle Indiske chai ingredienser som varmende kanel, kardemomme og muskat. Høyt elsket for sin duft og smak! Perfekt til en velfortjent egen tid.
N33941