Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Helios Mandelsmør lyst økologisk 250g

Varenummer: N35943
EAN: 7070622011183
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Helios
ink. mva.
  • Finmalte, mandler uten skall
  • Nøttesmør uten salt
  • God kilde til proteiner
Lyst Mandelsmør fra Helios er et økologisk og smakfullt mandelsmør med deilig konsistens. Mandelsmøret er er kun laget av finmalte og avskallede mandler, og er et godt alternativ til peanøttsmør. Nøttesmøret er en bra proteinkilde med høyt innhold av kostfiber, vitamin B8 (Biotin), vitamin E, kalsium og magnesium. Nydelig Mandelsmør til brødskiven, smoothiebowlen, i havregrøt, pastasalat, kaker, cookies, sauser og dip.

Oppgitt næringsinnhold per 100 gram:

Ingredienser mengde
Energi (kJ/kcal) 2756 kJ
667 kcal
Fett 58,2 g
- hvorav mettet fett 4,9 g
Karbohydrater 7,2 g
- hvorav sukkerarter 4,4 g
Kostfiber 13,4 g
Protein 22 g
   
   

Ingredienser: Avskallede MANDLER*.

* = Fra godkjent økologisk landbruk.

 


Kan inneholde spor av andre nøtter og frø.

Mange bruksområder som pålegg på brødskiven, topping på smoothien, i havregrøt, kaker, cookies, sauser og dip. Kun fantasien setter grenser!

Helios Mandler økologisk 150g

Økologiske mandler fra Helios Mandler er dyrket med kjærlighet og er nøye utvalgt. Disse mandlene er så gode akkurat slik naturen har lagd dem, så de er verken varmebehandlet eller tilsatt salt. Spis de som snacks, bruk mandlene matlaging, bakst eller hjemmelaget marsipan. Mandler har høyt innhold av sunt fett og er rik på fiber og fosfor.

N36159
Mandelsmør, økologisk 330g

Monki Mandelsmør er et rent og økologisk nøttesmør. Mandelsmøret inneholder kun ristede økologiske mandler og havsalt. Mandelsmøret passer meget godt på brødskive, kjeks, knekkebrød el.l. Prøv det også i grøten, på pannekaker, i desserter, i kaker og annet bakverk eller som kakekrem.

N32328
Min side