Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Helios Soyasaus Tamari økologisk 250ml

Varenummer: N35944
EAN: 7041860445351
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Helios
ink. mva.
  • Glutenfri
  • Tradisjonell japansk soyasaus
  • Mørk og fyldig
Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus. Denne er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus, og oppleves rikere. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen modner der i to år før tapping. Tamari Soyasaus er nydelig til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og selvskreven til sushi og dumplings.

Oppgitt næringsinnhold per 100 gram:

Ingredienser mengde
Energi (kJ/kcal) 251 kJ
60 kcal
Fett 0,1 g
- hvorav mettet fett  
Karbohydrater 5,6 g
- hvorav sukkerarter 1,7 g
Kostfiber 0,8 g
Protein 10,5 g
Salt 14 g
   

Ingredienser: SOYABØNNER*, kildevann, havsalt (10%).

* = Fra godkjent økologisk landbruk.

 

Egner seg godt til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger.
Kan erstatte salt ved koking av ris, og ikke minst til sushi og dumplings.

Helios Spice Mix Thai øko 180g

Frisk kryddermiks fra Helios, middagskrydder Thai er en blanding av urter og krydder til wok, curry, Pad Thai, Tom Kha Gai eller asiatiske mariander og sauser. Thai krydderblandingen inneholder blant annet sitrongress, karri og koriander, og kan fint erstatte curry paste. Spennende premium krydder som er helt uten tilsetningsstoffer.

N36460
Helios Soyasaus Tamari økologisk 250ml

Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus. Denne er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus, og oppleves rikere. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen modner der i to år før tapping. Tamari Soyasaus er nydelig til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og selvskreven til sushi og dumplings.

N35944
Lenker
Min side