Helios Soyasaus Tamari er en økologisk tradisjonell japansk soyasaus. Denne er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus, og oppleves rikere. Helios Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen modner der i to år før tapping. Tamari Soyasaus er nydelig til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger. Kan erstatte salt ved koking av ris, og selvskreven til sushi og dumplings.
Oppgitt næringsinnhold per 100 gram:
Ingredienser | mengde |
---|---|
Energi (kJ/kcal) | 251 kJ 60 kcal |
Fett | 0,1 g |
- hvorav mettet fett | |
Karbohydrater | 5,6 g |
- hvorav sukkerarter | 1,7 g |
Kostfiber | 0,8 g |
Protein | 10,5 g |
Salt | 14 g |
Ingredienser: SOYABØNNER*, kildevann, havsalt (10%). * = Fra godkjent økologisk landbruk. |
Egner seg godt til supper, sauser, grønnsaks-, kjøtt-, og fiskeretter, marinader og dressinger.
Kan erstatte salt ved koking av ris, og ikke minst til sushi og dumplings.
Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.