Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Hudkrem og Body lotion

Visning
Sorter
Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml

Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion 200ml er en fuktighetsgivende krem laget med økologisk aloe vera. Denne body lotionen fra Dr. Organic er beroligende og gir fuktighet til hud som trenger det, særlig egnet for tørr, irritert og solskadet hud. Fuktighetsgivende lotion basert på økologisk aloe vera beriket med kokossmør, sheasmør, olivenolje, solsikkeolje, islandsk lav, Vitamin A og E. Huden etterlates frisk og myk og godt ivaretatt.

N37058
Sheasmør, "raw" og økologisk 75g

Uraffinert økologisk sheasmør. Sheasmør har enestående pleiende og beskyttende egenskaper. Det er godt til hender, føtter, lepper og hele kroppen. Det uraffinerte sheasmøret har en naturlig, dyp, jordaktig og krydret duft. Sheasmøret er kjent for sine enestående beskyttende og fuktighetsgivende virkning på huden.

N34458
Mandelolje 150ml

Mandelolje fra Sæbeværkstedet er en nøytralt duftende kroppsolje. Mandeloljen er god til massasje, også av spedbarn. Mandeloljen er også glimrende å ha et par dråper i badekaret, og gjør huden myk og behagelig.

N34708
Avocado Balm 150ml

Avocado Balm fra Marja Entrich er en nærende og pleiende kroppskrem med avokadoolje for å fukte huden. Avokadooljen hindrer huden i å tørke ut, lukker inn fuktigheten, og etterlater den fløyelsmyk og glatt. Avocado balmen er for hud som trenger ekstra pleie. Balmen absorberes raskt.

N36858
Aloe Moisture Cream 150ml

Aloe Moisture Cream 150ml fra Marja Entrich er en beroligende og kjølende bodylotion for hud som er overeksponert for solen. Body lotionen er beriket med aloe vera-ekstrakt, anerkjent for sine eksepsjonelle beroligende egenskaper. Calendula-ekstraktet i kremen holder huden myk og glatt. Aloe vera bidrar til å redusere rødhet, forhindrer hudflassing og gjenfukter huden. Aloe Moisture Cream passer alle hudtyper, men er ideell for tørr, irritert og soleksponert hud.

N36857
Weleda Skin Food Ultra Light Dry Oil 100ml

Opplev intensiv fukt og næring med Weleda Skin Food Ultra-Light Dry Oil. Denne ultralette tørroljen med en tofaseformel gir deg umiddelbar mykhet og glød. Den kombinerer lettheten av en fuktighetsspray med næringsrike vegetabilske oljer og ekstrakter fra stemorsblomst, ringblomst, rosmarin og kamille. Den er enkel å påføre og absorberer raskt, og gir huden din øyeblikkelig glans samt mykhet og fuktighet. Weleda Skin Food Ultra Light Dry Oil føles lett på huden, den er hurtigabsorberende og kan brukes både på kropp og ansikt.

N36880
Weleda Skin Food Body Lotion 200 ml

Skin Food Body Lotion er en rik bodylotion som gir ekstra god næring og fukt til tørr hud. Kroppskremen mykgjør, styrker hudbarrieren og øker hudens fuktighetsnivå. Lotionen inneholder mild solsikkeolje, mykt beskyttende sheasmør og Skin Foods signaturekstrakt av kamille, ringblomst og stemorsblomst. Dufter mykt av appelsin, lavendel og benzoin.

N36015
Skin Food Body Butter 150ml

Skin Food Body Butter er en naturlig og næringsrik kroppskrem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst) i en base av solsikkeolje og sheasmør. Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. En naturlig basiskrem for hele familien. Kremen nærmest smelter på huden og etterlater den silkemyk og beskyttet. 

N35087
Weleda Regenerating Body Butter 150ml

Weleda Regenerating Body Butter gjør huden fastere og forbedrer elastisiteten. Moden hud fornyes med et antioksidantrikt ekstrakt av granateple og centella asiatica, og en cellefornyende formel. Centella asiatica aktiverer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet. Kroppskremen inneholder økologisk sheasmør som etterlater huden gjenfuktet i 12 timer. Body butteret absorberes lett og man kan ta på klær umiddelbart etter påføring. Den omfavnende naturlige duften gir litt ekstra velvære hver dag. Dermatologisk testet for hudtoleranse.

N36888
Weleda Wild Rose Harmonising Body Lotion 200ml

Weledas luksuriøse Harmonising Body Lotion med nypefrøolje gjør huden myk og hjelper til med å opprettholde hudens elastisitet. Mykgjørende aprikoskjerneolje, jojobaolje og beskyttende sheasmør gir huden langvarig fukt. En body lotion perfekt for spa kvelder hjemme med sin harmoniserende milde duft av rose, geranium og ylang ylang.

N36016
Weleda Sensitive Body Lotion 200 ml

Sensitive body lotion fra Weleda gir langvarig fuktighetstilførsel til kroppen, perfekt for sensitiv hud. Kremen er basert på milde og naturlige ingredienser som mykgjørende jojobaolje og avkjølende kokosnøttolje. Kremen trekker lett inn i huden og gir en silkemyk følelse og styrker hudbarrieren. Helt uten parfyme.

N36014
Weleda Sea Buckthorn Revitalising Body Lotion 200ml

Revitalising body lotion fra Weleda som bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse. En revitaliserende og mykgjørende bodylotion med tindvedolje rik på vitamin C. Gjør huden myk og smidig med næringsrik sesamolje, solsikkeolje og mykt beskyttende kakaosmør. Duften av grapefrukt, mandarin og sandeltre har en oppfriskende effekt på sansene.

N36013
Lenker
Min side