Til toppen

Hvetegress Økologisk 200g Pulver

Varenummer: N35638
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: SoAlive

ink. mva.

Økologisk hvetegress fra SoAlive. Hvetegress er kilde til blant annet klorofyll, jern og C-vitamin. Brukes i vann, smoothie eller shakes.

Næringsdeklarasjon   Per 100 g
Energi (kcal)   195 kcal
Fett   2,4 g
- hvorav mettede fettsyrer   0,3 g
Karbohydrater   21,8 g
- hvorav sukkerarter   1,3 g
Kostfiber   42,1 g
Protein   21,5 g
Salt   0,26 g
Jern   10 mg
Vitamin C   548 mg
 
Ingredienser: pulver av hvetegress.

Organic wheatgrass powder 450g

Hvetegress er en rik kilde til klorofyll som kalles plantenes “blod”. Klorofyll har nesten den samme strukturen som hemoglobin(blod) i kroppen, eneste forskjellen er at det sentrale atomet i klorofyll er magnesium og i hemoglobin er det jern, men det kan bidra til å lettere ta opp jern og frakte det inn i cellene hvor det trengs. Hvetegress er en naturlig kilde til enzymer, proteiner, fiber og jern mm.
N31979

Purely Greens Max 150g Pulver

En greens-mix av urter, gress, grønnsaker, alger og frukt. Brukes i kald drikke, juice eller smoothie. En miks av nøye utvalgte urter, grønnsaker, alger og frukt som hjelper deg til å nå dine 5-om-dagen!
N35371

Spirulina 150g Pulver

Marcus Rohrer Spirulina er et av verdens ledende varemerke innen spirulinaprodukter. Denne spirulina-algen er dyrket på Hawaii under maksimale solforhold og er rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Hele prosessen tar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food".
N34750