Til toppen

Immiflex kids Betaglukan og Vitamin D3 30 Vegkapsler

Varenummer: N32135
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

ImmiFlex med Wellmune WGP Betaglukaner aktiverer immunforsvaret. ImmiFlex er det sterkeste Betaglukaner produktet på markedet, med over 80% Wellmune WGP Betaglukaner. ImmiFlex inneholder Wellmune WGP Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex representerer dermed en helt ny måte å styrke immunforsvaret på, men utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt.
Oppgitt innhold per døgndose; 1 kapsel.
Ingrediensermengde% av RI
Wellmune WGP Beta 1,3/1,6 Glukaner utvunnet av egen streng fra bakegjær (saccharomyces cerevisiae)100 mg
Vitamin D3 (kolekalsiferol) (100% ref.verdi barn 1-10år)10 mcg
cellulose (kapselmateriale)
Inulin FOS (japansk sukker) (fyllstoff)130,6 mg
Rice Bran/Ris kli ekstrakt (antiklumpemiddel)15 mg
Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann. Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke .

Bør kun etter avtale med lege eller sykepleier anvendes av gravide eller barn under 1 år.

Dopingtestet: Dopingtestet hos HFL Lab.

ImmiFlex inneholder Wellmune WGP - patentert Beta 1,3/1,6 Glukan fra en egen streng av Bakegjær. Vitamin D hjelper til å opprettholde en normal immunfunksjon. Wellmune WGP er det eneste Beta 1,3/1,6 Glukan som har Novel Food godkjenning av EFSA (EUs næringsmiddelregelverk og matsikkerhetsbyrå).
ImmiFlex inneholder Wellmune WGP som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker, og at det virker. ImmiFlex brukes daglig av en lang rekke mennesker som en del av en 'helseforsikring' og er spesielt virkningsfullt for mennesker i perioder hvor man er ekstra utsatt for infeksjoner og ved høyt stressnivå. - 1 kapsel om dagen- Full effekt etter 5 dager- Dokumentert effekt