Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Immune Complex 60 kapsler

Varenummer: N36983
EAN: 5033290000172
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Ideell for personer som har en travel og stressende livsstil, og de som lett får infeksjoner
  • Lett å svelge
  • Ingen unødvendige tilsetningsstoffer
  • Miljøvennlig - Resirkulerbar emballasje
  • 30 dagers forsyning med 2 kapsler per dag
Immune Complex fra BioCare er en synergistisk blanding av næringsstoffer og botaniske stoffer, inkludert vitamin A, C, D, sink og svarthyll for daglig immunstøtte, sammen med betaglukaner, lysin og maitake og shiitake-sopp. Immune Complex inneholder viktige næringsstoffer for å støtte immunforsvaret, er en rik kilde til potente antioksidanter og hjelper til med å lindre forkjølelse og hoste. Svært konsentrerte soppekstrakter fra Maitake- og Shiitake er tilsatt for maksimal effektivitet. Medisinske sopper har blitt brukt i århundrer for deres immunstøttende egenskaper. Ved stress og infeksjon har kroppen et høyere behov for lysin og nukleotider. Immune Complex tilbyr optimal støtte ved å bestå av næringsformer som absorberes og brukes best av kroppen, inkludert magnesiumaskorbat som er en lavsyreform av vitamin C, sinkpikolinat og vegansk vitamin D3. Ernæringseksperter står bak utformingen av kosttilskuddet som kan brukes enten alene for immunstøtte eller sammen med en multivitamin.

Oppgitt innhold per døgndose 3 kapsler

Innhold mengde % av RI
Vitamin A 2000iu (retinolekvivalenter) 600 µg 75%
Vitamin D 1000iu 25 µg 500%
Vitamin C 30 mg 375%
Sink 10 mg 100%
Nukleotider IM50 100 mg -
Svarthyll ekstrakt 7:1 (tilsvarende 700mg) 100 mg -
L-Lysine 100 mg -
Maitake sopp ekstrakt 10:1 (tilsvarende 1000mg) 100 mg -
Shitake sopp ekstrakt 11:1 (tilsvarende 1100 mg) 100 mg -
Beta 1,3 og 1,6 glukaner 50 mg -
     
Ingredienser: Vitamin C (Askorbinsyre), Nukleotider (Nutritide® IM50 5’-Ribonucleotides/ RNA Concentrated Extract), kapsel (Hydroxypropyl Methylcellulose), L-Lysine Hydroklorid, svarthyllpulver ekstrakt (Sambucus nigra Fruit), Shiitake Mushroom pulverekstrakt (Lentinula edodes Fruit body), Maitake Mushroom pulverekstrakt (Grifola frondosa Fruit body), Betaglukaner (Saccharomyces cerevisiae), sinkpikolinat, Antiosidant (Ascorbyl Palmitate), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Risfiber, Vitamin A (Retinyl Acetate).

Anbefalt døgndose for voksne: 1 kapsel tas to ganger daglig sammen med mat.

Egnet for vegetarianere og veganere.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

SHIFT Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence

884397
Urtepensil, 340mg urteblanding 90 Kapsler

Urtepensil fra danske Natur-Drogeriet har vært produsert siden 1976 og er en sammensatt urteblanding som hjelper kroppens egne forsvarsmekanismer. Urtepensil inneholder blant annet solhatt som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, og kan brukes ved typiske forkjølelsessymptomer ved behov i perioder.

N33501
ImmuneCare 60 Kapsler

ImmuneCare fra CareMe inneholder flavonoidene rutin og quercetin, samt vitamin C og mineraler i en base av brokkoli. Bromelain og svartpepper støtter fordøyelse og opptak av produktet. Vitamin C, sink og selen bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidanter). Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, og selen bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

N35655
Immubalance, Olivenbladsekstrakt - 500 mg 90 kapsler

Immubalance fra NDS med 500mg olivenbladekstrakt per kapsel. Unikt olivenbladekstrakt med 30% Oleuropein og 10% Oleanolsyre. Olivenblad bidrar til immunsystemets normale funksjon. Det er anbefalt å drikke rikelig med vann.

N36755
Lenker
Min side