Til toppen

ImmuneCare 60 Kapsler

Varenummer: N35655
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: DCG

ink. mva.

ImmuneCare fra CareMe inneholder flavonoidene rutin og quercetin, samt vitamin C og mineraler i en base av brokkoli. Bromelain og svartpepper støtter fordøyelse og opptak av produktet. Vitamin C, sink og selen bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidanter). Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, og selen bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 3 kapsler

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 69 mg 86%
Sink 21 mg 210%
Selen 60 µg 109%
Quercetin 500 mg -
Rutin 75 mg -
Grønn teekstrakt 60 mg -
Svart pepperekstrakt 5,1 mg -
Brokkolipulver 300 mg -
Bromelain 2500 GDU 50 mg -
     
Ingredienser: Quercetin (Sophorae japonica), brokkolipulver (Brassica oleracea L. var. Italica), vegetabilsk kapsel (HPMcellulose), rutin (Sophorae japonica), acerolaekstrakt (Malpighia punicifolia), grønn teekstrakt (Camellia sinensis L. Kuntze), selenometionin, bromelain 2500 GDU (Ananas comosus), sinksitrat, svart pepperekstrakt (Piper nigrum).

Anbefalt døgndose for voksne: 3 kapsler

Dette er et spesialprodukt med høyt innhold av sink.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Avant-Garden 200 Tabletter

Avant-Garden er et norskprodusert kosttilskudd for immunforsvaret. Det er laget av Sauetang, grønnkål, rødbete og tomat og tilsatt plantefiberet inulin. Produktet er satt sammen av utvalgte land- og sjøplanter. Disse har naturlig forekomst av bioaktive stoffer som antioksidanter, flavonoider, karotenoider og lektiner.
N35128

Urtepensil, 340mg urteblanding 90 Kapsler

Urtepensil fra danske Natur-Drogeriet har vært produsert siden 1976 og er en sammensatt urteblanding som hjelper kroppens egne forsvarsmekanismer. Urtepensil inneholder blant annet solhatt som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, og kan brukes ved typiske forkjølelsessymptomer ved behov i perioder.
N33501

VirCil med C-Vitamin 90 Vegkapsler

VirCil er kosttilskuddet for immunforsvaret vårt! Nøye sammensatt med syv forskjellige urter og C-vitamin. Vitamin C, Solhatt (Echinacea purpurea) og Astragalus bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C minsker tretthet og utmattelse, og er også en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.
N35492

Zinc Plus (c-vit og propolis) 100 Sugetabletter

Velsmakende honning- og sitron sugetabletter som løses opp i munnen og gir en jevn frigjøring av sink, vitamin C og propolis ned til halsen. Sinken er tilstede i sitratformen fordi sitrater er kjent for å absorberes lett. Sink bidrar til immunforsvarets normale funksjon sammen med vitamin C. C-vitaminet er tilsatt som ikke-sur askorbatform, for å opprettholde en nesten nøytral pH og dermed unngå tannskader. Lamberts® Zinc Plus sugetabletter kan også brukes som et sinktilskudd og for friskere pust.
N34734