Til toppen

Urtepensil, 340mg urteblanding 90 Kapsler

Varenummer: N33501
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Urtepensil fra danske Natur-Drogeriet har vært produsert siden 1976 og er en sammensatt urteblanding som hjelper kroppens egne forsvarsmekanismer. Urtepensil inneholder blant annet solhatt som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar, og kan brukes ved typiske forkjølelsessymptomer ved behov i perioder.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 5-20 kapsler.

Innhold mengde
Urteblanding 1700 - 6800 mg
- hvorav rød og blek solhatt 245-980 mg

Ingredienser: Askeblader (Fraxinus excelsior L.), vegetabilsk kapsel (HPMCellulose), bukkehornsfrø (Trigonella foenum- graecum L.), blek solhattrot (Echinacea pallida (Nutt.), rød/purpursolhattrot (Echinacea purpurea (L.) Moench), maltodekstrin (mais),  overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av veg.fettsyrer), propolisekstrakt (biharpiks), brokkurt / brudurt (Herniaria glabra L.), tepperot/tormentilrot (Potentilla erecta L), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose for voksne og ungdom fra 11 år: 5 kapsler 1-4 ganger daglig.

Hvis det er ønskelig, kan kapselen åpnes, og innholdet kan brukes som urtete eller røres ut i annen væske.

Til gravide, ammende og barn under 11 år kun i samråd med lege. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd kan ikke erstatte et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Den lille boken om immunforsvaret

Den lille boken om immunforsvaret er en liten håndbok hvor den kjente britiske legen Aseem Malhotra forklarer hvilke tiltak du kan sette i gang med, med en gang. Det er ingen grunn til å vente! På TRE UKER kan du ta grep i forhold til kosthold og livsstil som reverserer metabolsk ubalanse. Dr. Aseem Malhotra har skrevet en liten hendig bok som inspirerer til sukkerkutt og viser hvordan man kan ta grep på bare tre uker. En liten bok, med håndfaste råd for å optimalisere ditt immunforsvar.
N35663

Echinacea Bonbons 75g Drops

Echinacea Bonbons fra Alfred Vogel er velsmakende urtedrops som smører og forfrisker munn og hals. Dropsene inneholder ekstrakt av rød solhatt (Echinacea purpurea) og honning, og har en forfriskende og naturlig smak. Inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer. Solhatt har et godt rykte som et styrkemiddel for immunforsvaret.
N33850

Manuka Honey Drops Sitron 65g (15 stk)

Manuka honning drops med den potente Manuka honning MGO400+ fra New Zealand. Manuka honningdropsene har en behagelig, naturlig smak av sitron.
904314

Santasapina Bonbons 100g Drops

Santasapina Bonbons fra A. Vogel er naturlige og velsmakende drops med urter som virker forfriskende på munn og hals. Santasapina Bonbons inneholder ekstrakt av granskudd (Picea abies L) og honning.
N33820

UrtePenCil med C-vitamin 180 Vegkapsler

UrtepenCil / Urtepensil er en unik blanding av propolis, urter og C-vitamin for immunforsvaret. Solhatt og C-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant), samt til å redusere tretthet og utmattelse. Urteblandingen består av askeblader, bukkehornsfrø, rød og blek solhatt, brokkurt og tepperot.
N35469

Urtepensil med Solhatt 180 Tabletter

Urte-pensil fra NaturDrogeriet er tabletter med unik blanding av grønne urter og røtter. En av urtene er Echinacea / solhatt som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Dansk bestselger siden 1976. Finnes også som kapsler, samt en variant med vitamin C.
N35621

Urtepensil med Solhatt 360 Kapsler

Urtepensil er en unik blanding av grønne urter og røtter. Kapslene inneholder solhatt (echinacea) som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Urtepensil har vært en bestselger hos danske NaturDrogeriet siden 1976. Hver kapsel inneholder 340 mg urteblanding. 
N35473