Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

INT-B1 30g Pulver

Varenummer: 906513
Klassifisering: Kosttilskudd

INT-B1 fra BioCare består av gode melkesyrebakterier i pulverform for de aller minste og inneholder 4 milliarder Bifidobacterium lactis per.døgndose. Bakteriene er innkapslet ved en patentert prosess kalt MicroCell®-innkapsling. Dette sikrer holdbarheten og beskytter melkesyrebakteriene mot galle- og magesyre på veien gjennom fordøyelsessystemet.

Oppgitt innhold per ¼ teskje pulver (1g).

Ingredienser mengde % av RI
Levende humane Bifidobacterium lactis i en base av FruktoOligoSakkarider (F.O.S.). 4 milliarder  
Ingredienser: Fruktooligosakkarider (F.O.S.), Bifidobacterium lactis.    

Anbefalt døgndose: 1/4 teskje (ca. 1g) daglig. Blandes i litt sterilt vann eller melk.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares i kjøleskap.

- Garantert 4 milliarder B. lactis per anbefalte døgndose - Melkesyrebakteriene i INT B1 har høy adhesjonsevne (evne til å feste- og formere seg)- Vakuumpakket og MicroCell® innkapslet for opprettholdelse av stabilitet og god kvalitet- MicroCell® innkapsling av melkesyrebakteriene gjør de galle- og magesyretolerante, og de tåler dermed passeringen gjennom magesekken ned til tarmen- BioCare INT B1 inneholder FruktoOligoSakkarider (F.O.S.) fra sikoriHypoallergen (lavallergen), innholder ikke melk