Til toppen

IntraFresh 6 Vagitorier

Varenummer: N17704
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Lagring: KJØL
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Sunn og normal vaginalflora
  • Fysiologisk balanse i underlivet
  • Også kjent som Vagifresh

IntraFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.

Oppgitt innhold per 1 vagitorie.

Innhold mengde
Humane melkesyrebakterier: L. acidophilus og L. gasseri 100 millioner
Ingredienser: Bærestoff (PEG-12, PEG-150), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus gasseri, hvitløkpulver (Allium sativum), roseolje (Rosa damascena).
INCI: PEG-12, PEG-150, Lactobacillus, Allium Sativum Bulb Powder, Rosa Damascena Flower Oil.

Bruksanvisning: 1 vagitorie (skjedestikkpille) daglig før sengetid i 6 dager. Applikator til innføring er vedlagt i pakken. Applikatoren vaskes med varmt vann og såpe, skylles og tørkes før ny bruk. 

Oppbevares i kjøleskap. Kan oppbevares 1 uke i romtemperatur dersom ikke produktet utsettes for varme eller sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke egnet for gravide, da ingen studier er gjort for denne gruppen. Stopp bruken om irritasjon oppstår.

Produktet gjør miljøet i skjeden surt og hjelper med å opprettholde en sunn bakterieflora i underlivet. Vagitorier/skjedestikkpiller som inneholder 100 millioner levende melkesyrebakterier av typen Lactobacillus acidophilus og L.gasseri. Disse laktobakteriene fester seg og vil inngå som en naturlig del av bakteriefloraen slik at man får en dominans av gode bakterier. Produktet inneholder også hvitløk og roseolje. Som etterbehandling anbefales daglig bruk av BioCare Vagifresh (Cervagyn) krem.

Cervagyn® (Vaginalkrem) 50g krem

Cervagyn er en vaginalkrem som inneholder melkesyre produsert av laktobasiller for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Cervagyn er en vaginalkrem med melkesyre produsert av kroppens naturlig forekommende laktobasiller. Den senker pH ved skjedeåpningen og gjenoppretter et normalt surt miljø. Cervagyn opprettholder en sunn fysiologisk balanse i skjeden.
N17705