Til toppen

VagiFresh Krem Cervagyn® (Vaginalkrem) 50g krem

Varenummer: N17705
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Lagring: KJØL
Merke: BioCare

ink. mva.

Cervagyn er en vaginalkrem som inneholder melkesyre produsert av laktobasiller for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Cervagyn er en vaginalkrem med melkesyre produsert av kroppens naturlig forekommende laktobasiller. Den senker pH ved skjedeåpningen og gjenoppretter et normalt surt miljø. Cervagyn opprettholder en sunn fysiologisk balanse i skjeden.

 

Innhold mengde per gram
Melkesyrebakterier: Lactobacillus acidophilus  100 millioner CFU 

Ingredienser: Renset vann, PEG-32, PEG-8, Lactobacillus acidophilus, hvitløkpulver (Allium sativum), roseolje (Rosa damascena).

INCI: PEG-8, PEG-32, Lactobacillus, Allium sativum Bulb Powder, Rosa damascena Flower Oil.

 

Vaginalkrem til utvortes bruk. Påsmøres tynt rundt skjedeåpningen 1-2 ganger daglig, eller etter legens anvisninger. Brukes gjerne om kvelden.

Oppbevares kjølig, og utilgjengelig for barn.

BioCare Cervagyn er en spesiallaget vaginalkrem til utvortes bruk som inneholder melkesyrebakterier, hvitløk og roseolje. Kremen senker pH i skjedeåpning og gir surt miljø som skaper dårlige vekstvilkår for sopp. Cervagyn bidrar således til en sunn fysiologisk balanse i området omkring skjeden og kan anbefales ved kløe og irritasjon i skjedeåpningen. Kan også benyttes av partner.

VagiFresh 6 Vagitorier

VagiFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.
N17704