Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Cervagyn® (Vaginalkrem) 50g krem

Varenummer: N17705
EAN: 5033290134501
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Lagring: KJØL
Merke: BioCare
ink. mva.
  • Gjenoppretter miljøet i skjeden
  • Opprettholder sunn blanse
  • Melkesyre, hvitløk og roseolje.
Cervagyn er en vaginalkrem som inneholder melkesyre produsert av laktobasiller for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Cervagyn er en vaginalkrem med melkesyre produsert av kroppens naturlig forekommende laktobasiller. Den senker pH ved skjedeåpningen og gjenoppretter et normalt surt miljø. Cervagyn opprettholder en sunn fysiologisk balanse i skjeden.

 

Innhold mengde per gram
Melkesyrebakterier: Lactobacillus acidophilus  100 millioner CFU 

Ingredienser: Renset vann, bærestoffer (PEG-32, PEG-8), Lactobacillus acidophilus, hvitløkpulver (Allium sativum), roseolje (Rosa damascena).

INCI: PEG-8, PEG-32, Lactobacillus, Allium sativum Bulb Powder, Rosa damascena Flower Oil.

Vaginalkrem til utvortes bruk. Påsmøres tynt rundt skjedeåpningen 1-2 ganger daglig, eller etter legens anvisninger. Brukes gjerne om kvelden.

 

  • Må ikke brukes hvis du er gravid, eller hvis graviditet er planlagt
  • Dette produktet er ikke et prevensjonsmiddel og bør ikke brukes sammen med kondomer
  • Avbryt bruken dersom irritasjon oppstår
  • Oppbevares utilgjengelig for barn
  • Oppbevares kjølig og unngå direkte sollys og varme
  • Kun for utvortes bruk

BioCare Cervagyn er en spesiallaget vaginalkrem til utvortes bruk som inneholder melkesyrebakterier, hvitløk og roseolje. Kremen senker pH i skjedeåpning og gir surt miljø som skaper dårlige vekstvilkår for sopp. Cervagyn bidrar således til en sunn fysiologisk balanse i området omkring skjeden og kan anbefales ved kløe og irritasjon i skjedeåpningen. Kan også benyttes av partner.

IntraFresh 6 Vagitorier

IntraFresh fra BioCare er vagitorier som inneholder 100 millioner levende humane melkesyrebakterier for en sunn fysiologisk balanse i underlivet. Vagitoriene inneholder spesielt utvalgte bakteriestammer og hvitløk som styrker normalfloraen, og de inneholder roseolje for naturlig friskhet og velvære. Hjelper til å opprettholde en sunn og normal vaginalflora.

N17704
Lenker
Min side