Til toppen

Jasmin 5% oppløsning i kokosolje 10ml Eterisk Olje

Varenummer: N33187
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Aqua Oleum

ink. mva.

Eterisk olje av jasmin fra Aqua Oleum er en 100 % ren eterisk olje av hvit jasmin i en 5 % blanding med fraksjonert kokosnøttolje. Jasmine er en meget allsidig olje som virker lett beroligende og oppløftende. Kan også anbefales som afrodisiakum. Jasmine er en eksklusiv og god olje for tørr og følsom hud, og bidrar til økt elastisitet, samt at den er god for fet og voksen hud. Jasmine kan virke lindrende ved ømme og stive muskler, ved lette menstruasjonssmerter og ved overgangsalder. Fin som parfyme.

 

Ingredienser mengde % av RI
100 % ren eterisk olje av hvit sjasmin i en 5 % blanding med fraksjonert kokosnøttolje.    
Inneholder benzylic alcohol, benzyl benzoate, eugenol og linalool fra den naturlige eteriske oljen.    

 

Bruk: Badeolje, massasje- og hudolje, fordamping, kan påføres ublandet
Forsiktighet: Kan virke irriterende på huden hos enkelte

Plante: Sjasmin (Jasminum officinale)
Familie: Oljetre (Oleaceae)
Voksested: India
Plantedel: Blomst
Fremstillingsmetode: Destillering
Flyktighetsgrad: Base
Innhold: 10 ml