Til toppen

Kakemiks gluten og sukkerfri 360g

Varenummer: N31493
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Kakemiksen helt uten sukker og hvetemel hjelper deg til å lage favorittkakene dine! Med denne kakemixen er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Det er brukt Sukrin i stedet for sukker, og erstattet hvetemel med Mandelmel og Fiberfin. Resultatet er en saftig og smakfull kake som kan nytes med god samvittighet. Kaken smaker nydelig som den er, og i tillegg er mixen perfekt som base for eplekake, bringebærkake, gulrotkake og mange flere.

 

Ingredienser mengde % av RI
Fettredusert Mandelmel, Fiberfin (naturlig resistent stivelse fra mais), potetstivelse, søtstoff: Sukrin(erythritol) og sukralose, fiber (sikori, psyllium), erteprotein, hevemiddel (bikarbonat, difosfat), salt, emulgator (mono og diglyserider), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre).    

 

- Sett ovnen på 175 C.
- Bland 4 store egg, 2 dl vann, og 1 dl olje i en bolle.
- Tilsett i posens innhold og visp til røren er glatt.
- Stekes midt i ovnen i ca 30 min.
 

Nettovekt 360g. Gir en stor kake på ca 800g.100g ferdig kake gir 262 kcal. Dersom du ønsker en kake med enda lavere kalori- og fettinnhold kan du bytte ut 1 dl olje med 1 dl mager kesam.En av hovedingrediensene i kakemix er fettredusert mandelmel. Mandelmel er et naturlig produkt, og vil fra tid til annen kunne variere noe i farge og malingsgrad. Dette fører til at kakemixen også kan variere noe i farge fra produksjon til produksjon.