Til toppen

Kardemomme, grønn (Elettaria cardemomum), Hel 1000g

Varenummer: N34993
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Hel, grønn kardemomme (Elettaria cardemomum) i kilos forpakning. Kardemomme er et deilig krydder som i Norden brukes mye ved juletider og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes året rundt til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og derfor brukes hel kardemomme mye i østen etter et måltid. Når frøkapslen tygges får du en frisk, mentolaktig smak i munnen. Kan inneholde løse kardemommefrø.

Grønn kardemomme (Elettaria cardemomum). 

Brukes som krydder, eller frøene kan tygges mot dårlig ånde.

Kanel (cinnamomum verum) Ceylon kanel 50g Pulver

Ekte Ceylon kanel malt som pulver. Ceylon kanelen er mildere enn vanlig kanel og har lavt innhold av coumarin (kumarin). Herlig fruktig kanel!
N32771

Kanel hel (Cinnamomum ceylanicum) 100g

Kanel som kommer fra cinnamonmum ceylanicum som har en mer karakteristisk kanelsmak enn den mer brukte cassia kanelen. Kanel fra cinnamonmum ceylanicum har en friskere og mer fruktig smak enn cassia kanelen.
N31611

Cardomon/ Kardemomme 10ml Eterisk Olje

Aqua Oleum Cardamon er en 100 % ren eterisk olje av kardemomme. Cardamon virker lett krampeløsende, appetittfremmende og fordøyelsesfremmende. Cardamon kan også benyttes lett oppløftende ved utmattelse.
N33247

Kardemomme (elettaria Cardemomum) 50g Pulver

Kardemomme er et velsmakende krydder, som vi oftest bruker ved juletid og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes hele året til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og nettopp derfor bruker man i Østen hel kardemomme etter et måltid. Når frøkapselen tygges, får man en frisk, mentolaktig smak i munnen.
N35369

Kardemomme, grønn (Elettaria cardemomum), Hel 100g

Hel, grønn kardemomme (Elettaria cardemomum). Kardemomme er et deilig krydder som i Norden brukes mye ved juletider og til brød og kaker. Krydderet stammer fra India, hvor det brukes året rundt til brød, ris og supper. Kardemomme har en karakteristisk smak av sitrus og eukalyptus, og derfor brukes hel kardemomme mye i østen etter et måltid. Når frøkapslen tygges får du en frisk, mentolaktig smak i munnen. Kan inneholde løse kardemommefrø.
N33283