Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kinesisk Balanse-Te 160g Pulver

Varenummer: N33030
EAN: 7029121101567
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: SuperNature
ink. mva.
Kinesisk Balanse-te fra Supernature er en daglig velvære-te med 21 ulike urter. Supernature Kinesisk Balanse-te er en rikholdig urtete med god smak av blant annet lakris. Urtene som legger grunnlaget for teen er hentet fra tradisjonell Kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter fra nordisk urtetradisjon. Søtet med steviolglykosider fra Stevia og kokosblomstsukker.

 

Ingredienser
Pulver av inulin, kokosblomstsukker, standardiserte urteekstrakter (mate, garciniafrukt, grønn te, artisjokk, isop, kolanøtt, mjødurt, rosmarin, vill yam, bjørkeblad, lakrisrot, SELLERIFRØ, stemorsblomst, storborreblad, løvetannblad, løvetannrot, anisfrø, blæretang, brennesleblad, brenneslerot, Dong Quai, storborrerot, fennikelfrø og sarsaparilla), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), blomsteressenser, søtstoff (steviolglykosid).

 

Bruk 2 ts pulver pr kopp varmt vann eller etter egen smak. Rør, og teen er klar. Inntil 10 kopper pr dag. Riktig dosering vil variere fra person til person, og i ulike perioder.

Kinesisk Balanse-te kan nytes varm eller kald. For å bevare virkestoffene i teen bør temperaturen i vannet ikke overstige 70°. Bunnfall i teen kan forventes. Dette er urteekstrakt og kan inntas. 

Bør ikke brukes av gravide, ammende eller barn. Mennesker med kroniske lidelser eller som benytter medisiner bør konsultere lege før bruk av teen. Inneholder lakris, personer med høyt blodtrykk bør unngå overdrevet inntak.

Oppbevares tørt og svalt.

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.

N35410
Reishi Mushroom Elixir mix 20 poser à 3g

Reishi er en av de mest verdsatte soppene i kinesisk og japansk folkemedisin og har vært brukt i mer enn 4.000 år. Den skal kunne hjelpe mot stress, søvnløshet og er generelt styrkende.

N32692
Yoga Chai te 100g

Velsmakende indisk urte- og krydderblanding, hvor sammensetningen bygger på årtuseners gamle tradisjoner.

N33990
Marcussens Universalthe 20 poser á 1,5g

Marcussens Universal-Te er en utrolig god nytelseste, som kan drikkes av alle. Teen er sammensatt av 25 forskjellige urter med forskjellige smaksnyanser, noe som gir en perfekt te som kan drikkes på alle tidspunkter, også før måltider og ved sengetid. Marcussens Universal-Te har vært kjent og brukt siden 1890.

N32694
Lenker
Min side