Til toppen

Kongslys blomst (Prydkongslysblomst, Verbascum Densiflorum) 50g Urt

Varenummer: N33844
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Prydkongslys (Verbascum densiflorum) har samme egenskaper som Filtkongslys (Verbascum thapsus). Filtkongslys, også kjent som Lungegras og Mullein, har i århundrer vært brukt av urteleger. De tørkede blomstene kan trekkes til te.

Kongslysblomster (Verbascum densiflorum)

 

Som te: ½-1 ts urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. 1-3 kopper daglig.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082

Bio Life Respira 100 Kapsler

Respira er sammensatt for å opprettholde normal funksjon i luftveiene. Produktet brukes ved lette allergi-, slim-, hoste- og luftveisplager. Urtene bidrar til naturlig motstandskraft og til å opprettholde et normalt fungerende immunsystem. De lindrer i munn og svelg, letter pusten, samt vedlikeholder bronkier, strupe og nesehule.
N23078

Kongslys blader (Prydkongslys, Verbascum Densiflorum) 100g Tørket urt

Prydkongslys (Verbascum densiflorum) har samme egenskaper som Filtkongslys (Verbascum thapsus) også kalt Mullein og Lungegras. De mest alminnelige kongslysblomstene er gule, men de kan også være oransje, rødbrune, vinrøde, blå eller hvite. Frisk Filtkongslys kan blant annet brukes i salater, mens tørkede blader og blomster av Pryd- og Filtkongslys brukes til urtete.
N33885
Nyhet

Mullein (filtkongslys) 100 kapsler

Mullein kalles filtkongslys på norsk og er en planteslimholdig urt. Filtkongslys har vært brukt som et lindrende og et slimløsende middel i flere århundrer. Planten ble mange steder i Norge kalt for lungegras eller lungesottgras. Bladene er filtaktig og har et naturlig innhold av løselig fiber (kjent som slimstoffer) og andre aktive stoffer (blant annet saponiner). Den populære urten kan virke lett slimløsende ved forkjølelse, og lindrende ved hoste, sår og hes hals. Planten kan kan også bidra til å opprettholde et normalt immunforsvar. Solaray Mullein inneholder 330 mg mulleinblad per kapsel.
N36222