Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kongslys blomst (Prydkongslysblomst, Verbascum Densiflorum) 50g Urt

Varenummer: N33844
EAN: 5703137942919
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
  • Filtkongslys / Mullein / Lungegras
Prydkongslys (Verbascum densiflorum) har samme egenskaper som Filtkongslys (Verbascum thapsus). Filtkongslys, også kjent som Lungegras og Mullein, har i århundrer vært brukt av urteleger. De tørkede blomstene kan trekkes til te.

Kongslysblomster (Verbascum densiflorum)

 

Som te: ½-1 ts urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter. 1-3 kopper daglig.

Kongslys blader (Prydkongslys, Verbascum Densiflorum) 100g Tørket urt

Prydkongslys (Verbascum densiflorum) har samme egenskaper som Filtkongslys (Verbascum thapsus) også kalt Mullein og Lungegras. De mest alminnelige kongslysblomstene er gule, men de kan også være oransje, rødbrune, vinrøde, blå eller hvite. Frisk Filtkongslys kan blant annet brukes i salater, mens tørkede blader og blomster av Pryd- og Filtkongslys brukes til urtete.

N33885
Mullein (filtkongslys) 100 kapsler

Mullein kalles filtkongslys på norsk og er en planteslimholdig urt. Filtkongslys har vært brukt som et lindrende og et slimløsende middel i flere århundrer. Planten ble mange steder i Norge kalt for lungegras eller lungesottgras. Bladene er filtaktig og har et naturlig innhold av løselig fiber (kjent som slimstoffer) og andre aktive stoffer (blant annet saponiner). Den populære urten kan virke lett slimløsende ved forkjølelse, og lindrende ved hoste, sår og hes hals. Planten kan kan også bidra til å opprettholde et normalt immunforsvar. Solaray Mullein inneholder 330 mg mulleinblad per kapsel.

N36222
Bio Life Respira 100 Kapsler

Respira er sammensatt for å opprettholde normal funksjon i luftveiene. Produktet brukes ved lette allergi-, slim-, hoste- og luftveisplager. Urtene bidrar til naturlig motstandskraft og til å opprettholde et normalt fungerende immunsystem. De lindrer i munn og svelg, letter pusten, samt vedlikeholder bronkier, strupe og nesehule.

N23078
Lenker
Min side