Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

KROMACTIV VEG 100 Kapsler

Varenummer: N25434
EAN: 7058990112381
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray KromActiv kan dempe søtsug og stabilisere blodsukkernivået. KromActiv er treverdig organisk bundet krom med synergistiske vitaminer, mineraler og urter: magnesium, mangan, sink, niacin, biotin, kanelbark og bukkehornfrø. Krom et sporstoffmineral som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner). Mineralet er et hjelpestoff i glukosetoleransefaktor (GTF) som medvirker til å regulere blodsukkeret i samspill med insulin i kroppen. Krom kan på denne måten bidra til å opprettholde normalt blodsukkernivå.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel:

Innhold mengde % av RI
Krom 125 mcg 313%
Magnesium 75 mg 20%
Mangan 2 mg 100%
Sink 6 mg 60%
Vitamin B-3 (niacin) 10 mg NE 63%
Vitamin B-8 (biotin) 225 mcg 450%
     
Ingredienser: Magnesiumsitrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), kanelbark (Cinnamomum verum), bukkehornfrø (Trigonella foenum), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), sinksitrat, niacinamid, mangansitrat, krompikolinat, biotin.

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med mat eller vann. Beregnet til voksne og barn over 7 år.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Solaray Krom Activ inneholder biologisk aktivt treverdig krom, en form som også finnes i maten vi spiser. I tillegg inneholder Krom Activ biotin og sink, som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer. Niacin, mangan og magnesium sørger for normal energiomsetning. Magnesium bidrar også til normal muskel og nervefunksjon.
Urtene kanelbark og bukkehornsfrø kan bidra til å stabilisere blodsukkernivået og dempe søtbehovet. Kroppen skiller ut mer krom via urinen ved mosjon, stress og når man spiser søtsaker. Solaray Krom Activ passer derfor for deg som har en aktiv hverdag. 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side