Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kyolic 30 Tabletter

Varenummer: N22261
EAN: 7027651211282
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin
ink. mva.
Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder et kaldlagret hvitløksekstrakt som kan bidra til å opprettholde god hjertehelse og normale kolesterolverdier, samt normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter. Kyolic er patentert, og gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger er Kyolic dokumentert godt for kroppen og det er dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er fremstilt slik at illeluktende svovelforbindelser elimineres og resultatet blir et luktfritt ekstrakt som kan konsumeres uten at det oppstår ubehagelig kroppslukt. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-4 tabletter.

Innhold mengde
Hvitløksekstrakt - Aged garlig extract AGE 600-2400 mg
   
Ingredienser: Kaldlagret økologisk* hvitløksekstrakt (Allium sativum) – Aged Garlic Extract (AGE), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, maltodekstrin, MCT-fett), emugleringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).
*I følge staten California (USA) sitt lovverk om økologisk dyrkning.  

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig sammen med mat. 2-4 tabletter ved behov.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Fremstillingsmetoden for Kyolic eliminerer illeluktende svovelforbindelser, hvilket resulterer i ett luktfritt ekstrakt som kan konsumeres uten å gi ubehagelig kroppslukt. Fremstillingsmetoden gjør dessuten at Kyolic AGE er ekstra skånsom mot magen. Kyolic standardiseres med SAC (S-Allyl Cystein) som er en vannløselig og luktfri svovelforening som er karakteristisk for Kyolic AGE.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side