Til toppen

Kyolic 30 Tabletter

Varenummer: N22261
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter. Kyolic er patentert, og gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger dokumentert godt for kroppen og dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 tablett.

Ingredienser mengde % av RI
Hvitløksekstrakt - Aged garlig extract AGE 600 mg  
Kaldlagret økologisk* hvitløksekstrakt – Aged Garlic Extract (AGE), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrin, MCT-fett), emugleringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).    
*I følge staten California (USA) sitt lovverk om økologisk dyrkning.    

1 tablett daglig sammen med måltid. Ved spesielle behov 2-4 tabletter daglig. Døgndosen bør ikke overskrides.

Det er dokumentert at Kyolic ikke påvirker bruk av medisiner for høyt blodtrykk, kolesterol eller blodfortynnende. Det anbefales allikevel at du underretter din lege om bruk av Kyolic sammen med medisiner.

Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Framstillingsmetoden for Kyolic eliminerer illeluktende svovelemner, hvilket resulterer i ett luktfritt ekstrakt som kan konsumeres uten å gi uønsket kroppsduft. Fremstillingsmetoden gjør dessuten at Kyolic AGE er skånsom for magen. Kyolic standardiseres med SAC (S-Allyl Cystein), en vannløselig og luktfri svovelforening som er karakteristisk for Kyolic AGE.