Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Kyolic 90 Tabletter

Varenummer: N31785
EAN: 7090028490047
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MedicaNatumin
ink. mva.
  • Et av verdens mest solgte hvitløksprodukt!
  • Patentert
  • 700 publiserte studier
  • Naturlig, standardisert og luktfri
Kyolic Aged Garlic Extract (AGE) inneholder lagret hvitløk som bidrar til immunsystemets normale funksjon og opprettholder hjertehelsen. Kyolic kan også bidra til normale kolesterolverdier. Kyolic er et av verdens mest solgte hvitløksprodukter og er patentert. Det lagrede hvitløksekstraktet i Kyloic er gjennom mere enn 700 publiserte studier (2012) og vitenskaplige avhandlinger dokumentert godt for kroppen, og dokumentert trygt å bruke ved anbefalt døgndose. Kyolic er økologisk (i følge staten California i USA sin lovgivning) dyrket, og lagret på ståltanker i 18-20 måneder for å modne de virksomme stoffene. Kyolic er naturlig, standardisert og luktfri.

Oppgitt innhold per døgndose, 1-4 tabletter.

Innhold mengde
Aged Garlic extract AGE 600-2400 mg
   
Ingredienser: Kaldlagret økologisk* hvitløksekstrakt (Allium sativum)– Aged Garlic Extract (AGE) , fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, maltodextrin, MCT-fett), emugleringsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer).
*I følge staten California (USA) sitt lovverk om økologisk dyrkning.  

Anbefalt døgndose: 1 tablett daglig sammen med mat. 2-4 tabletter ved behov.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Framstillingsmetoden for Kyolic eliminerer illeluktende svovelemner, hvilket resulterer i ett luktfritt ekstrakt som kan konsumeres uten å gi uønsket kroppslukt. Fremstillingsmetoden gjør dessuten at Kyolic AGE er ekstra skånsom for magen. Kyolic standardiseres med SAC (S-Allyl Cystein), en vannløselig og luktfri svovelforbindelse som er karakteristisk for Kyolic AGE.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Kyolic AGE + Q10 30 Kapsler

Kyolic Q10 kan være godt for hjertet, karsystemet, blodsirkulasjonen og energiomsetningen i cellene. Kyolic AGE Q10 har vist oppsiktsvekkende resultater i en studie (april 2011) gjennomført i USA. Innholdet av Aged Garlic Extract (AGE) er av samme type og med samme døgndose som i den orginale Kyolic - 600 mg AGE. I tillegg er det tilsatt 100 mg koenzym Q10 per kapsel.

N31112
Neolic 9000 250 Kapsler

Neolic® er helt luktfri hvitløk og fremstilt ved bruk av et spesielt japansk ekstrakt. Standardisert ut fra den lukfrie svovelforbindelsen scordinin, og blir fortrinnsvis brukt for å opprettholde immunforsvarets funksjon. Kan motvirke forkjølelsessymptomer.

N20554
Bio-Hvitløk 60 Tabletter

Bio-Hvitløk er et hvitløkspreparat basert på de siste kunnskaper om naturprodukter. Bio Hvitløk består av tørket hvitløkspulver som er rik på alliin og enzymet allinase. Når disse to substansene kommer i kontakt med hverandre dannes den aktive formen allicin. Allicin brytes ned til en rekke andre substanser som er ansvarlige for hvitløkens mange nyttige egenskaper, som å opprettholde god hjertefunksjon og friske blodårer. Videre bidrar det til et velfungerende immunforsvar og støtter kroppens ev

982926
Lenker
Min side