Til toppen

Lactase Enzyme 60 veg kapsler

Varenummer: N36522
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Ingen unødvendige tilsetningsstoffer
  • Passer for vegetarianere og veganere
  • 30 dagers forsyning med 2 kapsler per dag

Lactase enzyme kapsler fra BioCare med høypotent laktaseenzym for laktosefordøyelse. Et effektivt kosttilskudd med enzymer som gir 4500 laktase-enzymenheter for å forbedre laktosefordøyelsen hos personer som har problemer med å fordøye laktose. Her får du optimal støtte fra en stabil og biologisk aktiv kilde til dette enzymet. Dette tilskuddet er designet for å forbli syrestabilt mot pH i magen – for å sikre at den holder seg effektiv i hele fordøyelseskanalen. Kapslene er lette å svelge og inneholder ingen unødvendige tilsetningsstoffer. Ta 1 kapsel til hvert måltid med meieriprodukter.

Oppgitt innhold per 1 kapsel:

Innhold mengde
Laktase 75mg
   
Tilsvarende 4500 FCC LU*  
*FCC LU = Food Chemical Codex Lactase Units  
   
Ingredienser: Fyllstoff (Cellulose), Laktase Enzym, kapselskall (Hydroksypropyl Metylcellulose), Askorbyl Palmitate, Risskall.

1 kapsel tas daglig med hvert måltid som inneholder meieri/laktose, eller som profesjonelt angitt.

 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Laktoseintoleranse er ikke en klassisk allergi, men en mangel på laktase-enzym i fordøyelsen. Man får da en ufullstendig spalting av laktosemolekylet. Dette skaper luftplager i tarmen og smerter i magen. Å tilføre laktase-enzym til måltider med laktose lindrer plagene som ufordøyd laktose medfører. 

Laktaseenzym-enheter forbedrer spalting av laktose (melkesukker) hos personer som har problemer med å fordøye laktose. Toleransen for laktose er individuell. Kontakt helsepersonell eller ernæringsterapeut om du trenger råd om effekten av laktase i ditt kosthold.

Laktase 100 Kapsler

Solaray Laktase er et potent laktaseenzym mot laktoseintoleranse, dvs. hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel. Laktase er et enzym som bryter ned laktose i fordøyelsen. Det betyr at melkeprodukter kan inntas uten ubehag når man tar enzymet sammen med maten. Inneholder også 100 mg kalsium per kapsel. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.
N24789

Polyzyme Forte® (Enzyme Complex) 90 Vegkapsler

Polyzyme Forte fra BioCare er et bredspektret kompleks av enzymer fra vegetabilske kilder og inneholder bromelain, lipase, protease, amylase, cellulose, laktase og maltase, sammen med levende melkesyreproduserende bakterier (Lactobacillus acidophilus). Fordøyelsesenzymer kan bidra til å bryte ned mat, som protein, karbohydrater og fett, til mindre partikler klare for absorpsjon. De kan også bidra til å bryte ned visse sukkerarter, for eksempel laktose.
N35215

SHIFT Zym Melk & Gluten 60 kapsler

SHIFT™ Zym Melk & Gluten er et kosttilskudd for effektiv nedbrytning av gluten, laktose og melkeprotein. Produktet inneholder vegetabilske fordøyelsesenzymer som bryter ned molekyler i melk og gluten. Ufordøyd eller dårlig/ufullstendig nedbrutt gluten- og melkeprotein kan for mange skape fordøyelsesbesvær.
N36271