Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Laktase 100 Kapsler

Varenummer: N24789
EAN: 7058990175096
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray
ink. mva.
Solaray Laktase er et potent laktaseenzym mot laktoseintoleranse, dvs. hjelp til å fordøye melkeprodukter. Inneholder 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel. Laktase er et enzym som bryter ned laktose i fordøyelsen. Det betyr at melkeprodukter kan inntas uten ubehag når man tar enzymet sammen med maten. Inneholder også 100 mg kalsium per kapsel. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Innhold pr kapsel

Ingredienser mengde % av RI
Laktasekonsentrat 40 mg  -
 - tilsvarer laktaseenheter 4000 FCC -
Kalsium 100 mg 13%
     
Ingredienser: Kalsiumsitrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (hydroksypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), laktasekonsentrat (laktase, bærestoff (dikalsiumfosfat, mannitol)), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel enten før (eller i forbindelse med) alle måltider som inneholder melkeprodukter.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Melk og meieriprodukter er en av de hyppigste årsakene til matintoleranse. Ofte kan grunnen være mangel på enzymet laktase i tynntarmens slimhinne, noe som fører til nedsatt evne til å spalte og fordøye melkesukker (laktose). Melkesukker som ikke brytes ned i tynntarmen, passerer til tykktarmen og brytes ned av bakteriene der. Dette kan skape ubehag i form av rumling, oppblåsthet, luft og løs mage. Solaray Laktase inneholder laktasekonsentrat som bidrar til å spalte melkesukkeret, og anbefales ved laktoseintoleranse. 

Lenker
Min side