Til toppen

Laktase 100 Kapsler

Varenummer: N24789
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray Laktase er et potent laktaseenzym for laktoseintolerante, god hjelp til å fordøye melkeprodukter. God hjelp til å fordøye melkeprodukter - Potent laktaseenzym for laktoseintolerante - Inneholder 4000 FCC (Food Chemicals Codex) laktaseenheter per kapsel - Betyr at melkeprodukter kan inntas uten ubehag - Inneholder 100 mg kalsium per kapsel. Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Innhold pr kapsel

Ingredienser mengde % av RI
Laktasekonsentrat 40 mg (tilsvarer 4000 FCC laktaseenheter)  
Kalsium 100 mg  
Ingredienser: Kalsiumsitrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (hydroksypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), laktasekonsentrat (laktase, bærestoff (dikalsiumfosfat, mannitol)), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).    

Ta en kapsel enten før eller i forbindelse med måltider som inneholder melkeprodukter.

Melk og meieriprodukter er en av de hyppigste årsakene til matintoleranse. Ofte kan grunnen være mangel på enzymet laktase i tynntarmens slimhinne, noe som fører til nedsatt evne til å spalte og fordøye melkesukker (laktose). Melkesukker som ikke brytes ned i tynntarmen, passerer til tykktarmen og brytes ned av bakteriene der. Dette kan skape ubehag i form av rumling, oppblåsthet, luft og løs mage. Solaray Laktase inneholder laktasekonsentrat som bidrar til å spalte melkesukkeret, og anbefales ved laktoseintoleranse. Solaray Laktase inneholder også kalsium, som er viktig for blant annet benbygningen.