Til toppen

Lavendel, flytende vegansk såpe 250ml

Varenummer: N35880
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Sæbeverkstedet

ink. mva.

  • Klassisk duft av lavendel
  • Kropp og hender
  • Laget i Danmark
  • Vegansk

Mild, flytende lavendelsåpe til hender og kropp som inneholder gode næringsrike og pleiende oljer som ikke tørker ut huden. Såpen fra Sæbeværkstedet er fremstilt av naturlige råvarer. God å bruke både som håndsåpe og dusjsåpe, mild og skånsom med en beroligende duft av lavendel.

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Sodium CocoSulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin*, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lavandula Angustifolia Oil, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Linalool.

*Økologisk

Såpe til både hender og kropp.

Flytende Alepposåpe med 20% Kaktusfrøolje 500 ml

Oppdag den ekte Aleppo-såpen i flytende form. Basen er laget av olivenolje og laurbærolje, de samme ingrediensene som er i den faste Aleppo-såpen. Den flytende har alle de samme gode fordelene for huden som den tradisjonelle Aleppo-såpen. Bruken av kostbare oljer, med nærende og beroligende egenskaper, gjør Aleppo Liquid Soap til en pleiende såpe for alle hudtyper. Den er spesielt god for tørr og sensitiv hud. Såpen er egnet til daglig bruk for å vaske ansikt, kropp og hår. Denne Aleppo-såpen er beriket med 20% økologisk kaktusfrøolje og renser huden samtidig som den fukter. Såpen er rik på både vitamin E og essensielle fettsyrer, og den beskytter huden og gjenoppretter smidighet og elastisitet. Takket være de beroligende egenskapene til laurbærolje, etterlater den huden myk og beskyttet mot irritasjon.
N35852

Grønn, flytende vegansk såpe 250ml

Flytende såpe fra danske Sæbeværkstedet som er fremstilt av naturlige råvarer og inneholder jojobaolje. Såpen er mild og tørker ikke ut huden. Dufter friskt og aromatisk av petitgrain (bitterappelsin), rosmarin og sitron.
N35879