Til toppen

Liposomal Glutathione 120ml

Varenummer: N35044
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Empirical Labs

ink. mva.

Glutation er et molekyl som består av de tre aminosyrene glutaminsyre, cystein og glycin. Glutation finnes i alle celler. Fosfatidylkolin er rikt på kolin som bidrar til normal homocysteinomsetning. Nedbrytning av homocystein er viktig for å opprettholde hjertets helse. Kolin bidrar også til normal fettomsetning og er viktig for en normal leverfunksjon.

Oppgitt innhold per 4 ml

Innhold mengde
L-glutation 500 mg
Fosfatidylkolin 400 mg
   
Ingredienser: Renset vann, naturlig aroma (frukt/bær), glutation, fosfatidylkolin, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose: 4 ml (1 liten ts) blandet i litt væske. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Holdbar uåpnet i minimum 18 måneder fra produksjonsdato. Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap og brukes innen 45 dager. Oppbevares utilgjengelig for barn.

L-Glutation 60 Kapsler

Solaray L-Glutation er et tripeptid oppbygd av de tre aminosyrene cystein, glycin og glutamin, og den hører til gruppen av svovelholdige aminosyrer. Glutation dannes normalt i kroppen - om byggestenene er tilstede i riktig mengde. Glutation er en av kroppens egenproduserte antioksidanter.
864723

Reduced Glutathione 90 Vegkapsler

Redusert glutation inneholder glutation i sin biologisk aktive reduserte form. Glutation er laget av aminosyrene L-glycin, L-glutamin og L-cystein. Kapslene kan åpnes om man ikke vil eller kan svelge kapsler.
N35413