Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Liposomal Gurkmeja 30 Vegkapsler

Varenummer: N35821
Klassifisering: Kosttilskudd
  • Godt opptak
  • Liposomal

Solaray Liposomal Gurkemeja™ er utviklet gjennom en patentert teknikk hvor det fremstilles både fett- og vannløselige molekyler som ikke så lett brytes ned av magesyren. Molekylene passerer lett gjennom tarmveggen, opptas i blodbanen og passerer den fettholdige cellemembranen inn i cellene. Effektivt og godt opptak. Inneholder 45 % kurkuminoider og andre aktive stoffer som finnes naturlig i gurkemeie. Gurkemeie bidrar til å opprettholde normal funksjon i ledd, samt støtter fordøyelse og normal leverfunksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Gurkemeierotekstrakt 330 mg
- hvorav garantert innhold av 45% curcumin 148 mg
   
Ingredienser: Liposomal Turmeric™ gurkmeie rotekstrakt (Curcuma longa), vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med mat eller drikke.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Curcuma - Gurkemeie 90 Kapsler

Produktet inneholder hele gurkemeieroten som er tørket og pulveriseret. Gurkemeierot inneholder fra naturens side opp mot 3% kurkumin. Gurkemeie stimulerer appetitt ved appetittløshet, samt fremmer leverens utrensing og omsetning av fettstoffer. Gurkemeie bidrar også til et normal immunforsvar.
N34945

Curcuma Black 490mg Økologisk 180 Kapsler

Curcuma Black består av pulverisert gurkemeierot og pulverisert sort pepper, som begge er økologisk dyrket. Gurkemeie bidrar til å vedlikeholde ledd og leddenes fleksibilitet. Gurkemeie bidrar også til et normalt immunsystem og vedlikehold av normal leverfunksjon. Effekten oppnås best ved en daglig dose på mer enn 2 kapsler. Pepper er tilsatt for bedre opptak.
N35130

Curcusym Boost 120 Vegkapsler

CurcuSym BOOST® inneholder gurkemeie med vitamin C og D i en spesielt lettopptakelig form. Curcusym BOOST® opptas raskt og er aktiv i kroppen i lang tid. Gurkemeie og det aktive virkestoffet kurkumin bidrar til vedlikehold av ledd. Kurkumin bidrar til normal funksjon av lever og fordøyelse. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og bidrar til et normalt fungerende immunsystem. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende knokler.
N35177

Gurkemeie 30 Tabletter

Gurkemeie™ fra New Nordic inneholder gurkemeiekstrakt i kombinasjon med sort pepper-ekstrakt. Gurkemeie kan bidra til å bevare fleksible ledd og normal mobilitet og bevegelse. Gurkemeie / turmeric er et krydder og har naturlig innhold av kurkumin / curcumin. 
N35485