Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Liquid Grapefruit extract, 15ml dråper

Varenummer: N36580
EAN: 5033290182717
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
ink. mva.

 

  • 36mg grapefruktoljeekstrakt per døgndose
  • For mikrobiell balanse i tarmen
Liquid Grapefruit extract dråper er et flytende grapefruktekstrakt som gir en svært konsentrert form av grapefrukt eterisk olje for tarmhelse. Grapefruktolje kan bidra for mikrobiell balanse i tarmen og generell tarmhelse pga dens bredspektrede antimikrobielle egenskaper. 3 dråper BioCare Grapefrukt ekstrakt gir 36mg grapefruktoljeekstrakt fra skallet av grapefrukten. Grapefrukt er en rik kilde til proantocyanidiner, antioksidanter som har omtrent 50 ganger større evne til å hemme frie radikaler enn vitamin C og E. Grapefruktekstraktet kan fortynnes og brukes til blant annet munnvann, gurglevann og mye annet. Flytende grapefruktolje er lett å blande i væske og mat, og et supert alternativ til kapsler/tabletter, også for de som har vansker med å svelge tabletter eller kapsler.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 3 dråper:

Innhold: mengde % av RI
Grapefruktolje 36 mg -
     
Ingredienser: Vann, stabilisator (akasiegummi,xantangummi), grapefruktskallolje (Citrus paradisi), antioksidant (naturlige blandede tokoferoler).. 

Anbefalt døgndose for voksne: 3 dråper daglig i et glass vann, tas sammen med mat.
 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares tørt og svalt.


Hvis du er under medisinsk tilsyn, kontakt lege før bruk. Ikke egnet for bruk under planlagt graviditet, graviditet eller amming.

  • Egner seg for vegetarianere og veganere.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Grapefruit Extract 90 kapsler

Grapefruit Extract fra BioCare gir en svært konsentrert form for eterisk grapefruktolje for tarmhelse og mikrobiell balanse. Grapefruktekstraktet kommer praktisk i kapsler som er lette svelge. Grapefruktolje kan bidra til mikrobiell balanse i tarmen og generell tarmhelse, takket være dens bredspektrede antimikrobielle egenskaper. Grapefruit Extract gir optimal støtte med 450 mg grapefruktoljeekstrakt, hentet fra skallet av grapefrukten. Grapefrukt er en rik kilde til proantocyanidiner, antioksidantmolekyler som har omtrent 50 ganger større evne til å fjerne frie radikaler enn vitamin C og E. Produktet inneholder ingen unødvendige tilsetningsstoffer.

N36581
Citrosept Grapefruktkjerneekstrakt økologisk 20ml

Grapefruktkjerneekstrakt med immunstyrkende virkning. Slå tilbake mot forkjølelsessymptomene, feriemagen og den såre halsen. Citrosept består av sterke ekstrakt fra grapefruktkjerner som øker kroppens motstandskraft mot "feriemage", forkjølelsessymptomer, sår og irritert hals/svelg og som hodebunnskur.

N23500
Lenker
Min side