Til toppen

Magnesium Phospholipid Complex 90 Vegkapsler

Varenummer: N35202
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • Unik kombinasjon av magnesium og fosfatidylserin
  • Støtter både nervesystemet og våre psykologiske systemer

Magnesium Phospholipid Complex fra BioCare er en unik kombinasjon av magnesium og fosfatidylserin (lecitin) fra solsikke, laget for å støtte både nervesystemet og våre psykologiske systemer. Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være til stede i energiomsetning, og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.

Oppgitt innhold per 1-3 kapsler

Ingredienser mengde % av RI
Magnesium 100-300 mg 27-80
Solsikkelecitin (Sharp-PS Green™) 33-99 mg -
- hvorav fosfatidylserin 20-60 mg -
     
Ingredienser: Magnesiumsitrat, magnesiumbisglysinat, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), solsikkelecitin (Sharp-PS Green™), antiklumpemidler (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, silisiumdioksid).

Anbefalt døgndose fordelt til måltider:
Voksen fra 18 år: 3 kapsler.
Unge 11-17 år: 2 kapsler.
Barn 3-10 år: 1 kapsel.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Lecithin, Solsikke, granulat 400g

Lecithin Granulat fra solsikke. Lecitin granulatet fra Biosym har et høyt innhold av fosfolipider, bl.a. Kolin, som er gunstig for leveren og kroppens fettomsetning. Kolin bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon. Kolin bidrar til normal omsetning av lipider (fett) og homocystein, som er viktig for å opprettholde hjertets helse. Produktet er registrert ved The Vegan Society. Kilden til de gunstige fettstoffene i Lecithin Granulat er fra solsikkeolje (GMO-fri solsikke).
914964