Til toppen

Magnesium Phospholipid Complex 90 Vegkapsler

Varenummer: N35202
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Magnesium Phospholipid Complex fra BioCare er en unik kombinasjon av magnesium og fosfatidylserin (lecitin) fra solsikke, laget for å støtte både nervesystemet og våre psykologiske systemer.
Oppgitt innhold per 1-3 kapsler
Ingrediensermengde% av RI
Magnesiumsitrat, magnesiumbisglysinat, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), solsikkelecitin (Sharp-PS Green™), antiklumpemidler (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, silisiumdioksid), tapioka maltodekstrin, solsikkeolje, antioksidanter (askorbylpalmitat, blandede tokoferoler).
Magnesium100-300 mg27-80
Solsikkelecitin (Sharp-PS Green™)33-99 mg
- hvorav Fosfatidylserin20-60 mg
Anbefalt døgndose fordelt til måltider:
Voksen fra 18 år: 3 kapsler.
Unge 11-17 år: 2 kapsler.
Barn 3-10 år: 1 kapsel.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Magnesium er viktig for overføring av nerveimpulser og normal muskelsammentrekning. Magnesium bidrar til normal celledeling og proteinoppbygging, samt vedlikehold av ben og tenner. Magnesium må være til stede i energiomsetning, og er viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normale psykologiske funksjoner.