Til toppen

Magnesiumdråper 100ml

Varenummer: N35674
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift

ink. mva.

  • Flytende ionisk magnesium
  • 100% naturlig
  • inneholder naturlig spormineraler

SHIFT™ flytende Magnesium dråper inneholder konsentrert ørken-innsjøvann som er 100 % naturlig. Produktet er rikt på magnesium, samt en rekke andre viktige spormineraler. Mineralene finnes i sin ioniske form og har høy biotilgjengelighet.

Oppgitt innhold per døgndose 25-50 dråper

Innhold mengde % av RI
Magnesium 155-310 mg   44-89%
     
Ingredienser: Konsentrert ørken-innsjøvann.

Anbefalt døgndose for voksne: 25 dråper i drikke, f.eks. vann, saft eller juice, 1 til 2 ganger om dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Dolomitkalk 250g Pulver

Dolomittpulver har et naturlig innhold av mineralene kalsium og magnesium. Kalsium og magnesium bidrar til normal energiomsetning, og vedlikeholder benstruktur og tenner. Magnesium reduserer tretthet og utmattelse, og bidrar til normal muskel- og nervefunksjon.
N35520

Magnesium Powder 90g

Magnesium Powder fra BioCare er en kombinasjon av magnesium bundet til sitronsyre og til eplesyre. Magnesium er viktig for at en rekke prosesser i kroppen skal fungere normalt, f.eks. vedlikehold av ben og tenner. Magnesium bidrar dessuten til redusert tretthet og utmattelse, til normal metabolisme og til musklenes- og nervesystemets normale funksjoner. 
N35334

Magnesium Protina 400mg 50 stk sticks Pulver

Protina Magnesium 400 (tidligere Magnesium Diasporal) granulat er et velsmakende kosttilskudd som kan supplere din daglige kost med magnesium. Protina Magnesium består av porsjonsposer med magnesium granulat med 400mg magnesium i hver stick. Magnesium pakken inneholder 50 praktiske sticks som kan drysses direkte i munnen, uten at væske er nødvendig. Herlig forfriskende appelsinsmak fra naturlig aroma.
N33124