Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Manuka honning, Antibakteriell sårbehandling 30g

Varenummer: 907132
EAN: 9420063100867
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Manuka Health
ink. mva.
  • Opprettholder fuktighet og lavt pH i sårområdet
  • Hjelper med å rense såret naturlig
  • Sårsalven dekker og beskytter sårstedet mot infeksjoner
Antibakteriell Manuka Honning fra New Zealand som egen sårsalve. Ren medisinsk Manuka honning brukes direkte på sår. Denne sårsalven er medisinsk Utstyr CE088. Trygg for alle aldersgrupper. Indikasjoner for bruk: Fremskynder sårtilheling og reparasjon av skadet vev. Ideell for alle mindre sår, inkludert kutt, skrubbsår, brannsår og hudsår. Antibakteriell Manuka sårhonning vil opprettholde fuktighet og lav pH i sårområdet, honningen hjelper med å rense såret naturlig og dekker og beskytter sårstedet mot infeksjoner

100 % medical grade Manuka Honey (Medisinsk Manukahonning). MGO 250+ (Garantert innhold methylglyoksal).

Klassifisering: Medisinsk utstyr (EU) 2017/745 (MDR) klasse llb

Bruksanvisning:

  1. Rens aktuelt område med vann for å fjerne fremmedlegemer og rester av disse.
  2. Legg på et lag med Manukahonningen dirkete på såret.
  3. Dekk til med ren bandasje og hold område tørt ved bad/dusj. 
  4. Sjekk såret daglig og legg på ny honning etter behov

MERK: Avbryt behandlingen og oppsøk helsepersonell om såret ikke blir bedre innen 7 dager eller om infeksjonssymtomer oppstår (rødhet, hevelse, feber). Kan gi allergisk reaksjon om man er sensitiv for honning eller bie-produkter. Produktet er sterilt til forseglingen er brutt. Bør ikke brukes om emballasjen er skadet. Oppbevares i romtemperatur, utilgjengelig for barn. 

Calendula Wundsalbe (10%) 70g Salve

Calendula salven er en salve av ringblomst som er ypperlig til huden. Til utvortes bruk. Ringblomst virker beroligende på sår og irritert hud. Salven har en god base uten mineraloljer. Inneholder 10% ringblomst (Calendula officinalis).

909327
Calendula Nappy Change Cream (Stellekrem m/sink) 75ml

Denne stellekremen forebygger og lindrer kløe, irritasjon og utslett. Sinksalven danner en naturlig hinne som beskytter huden mot fuktighet, uten påvirke hudens pusteevne. Ringblomst og kamille virker beroligende på huden og lindrer små sår.

817186
Calendula Wundsalbe (10%) 25g Salve

Calendula salven er en salve av ringblomst som er ypperlig til huden. Til utvortes bruk. Ringblomst virker beroligende på sår og irritert hud. salven har en god base uten mineraloljer. Inneholder 10% ringblomst (Calendula officinalis). Antroposofisk medisin tradisjonelt brukt ved sårbehandling - betennelser, sår som ikke vil gro. Smøres på det aktuelle stedet flere ganger daglig.

267730
Lenker
Min side