Skip to main content
Til toppen
-30% på kosttilskudd Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Medox kapsler 30 stk

Varenummer: 810805
EAN: 7090002021502
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Medox
ink. mva.
  • SYN - IMMUNSYSTEM - BLODKAR
  • Viltvoksende blåbær og solbær
  • Antocyaner
Medox har en unik kombinasjon av bær som bidrar til normal funksjon av flere av kroppens organsystemer. Medox inneholder det beste fra viltvoksende blåbær og solbær, nemlig kraftige antioksidanter som kalles antocyaner. Antocyanrike blåbær bidrar til å beskytte cellene dine, de tar vare på øynene og synet ditt, samt at de holder kolesterolet ditt i balanse. Solbærene sørger for at immunsystemet ditt virker som det skal.

Foredlet konsentrat av blåbær (Vaccinium myrtillus) og solbær (Ribes nigrum), maltodekstrin (av mais), vegetabilsk kapsel (cellulose) og sitronsyre (stabilisator).

En kapsel Medox inneholder 210mg foredlet konsentrat av blåbær og solbær, hvorav hele 80 mg rene antocyaner.
Halvparten fra ville skogsblåbær fra de Nord-Svenske skoger og halvparten fra solbær fra New Zealand.

Anbefalt dosering: 1-2 kapsler per dag. Start gjerne med 2 kapsler daglig for enda bedre effekt.
Kapslene svelges med vann (ikke melkeprodukter).

Ved graviditet/amming eller ved bruk av warfarin skal en rådføre seg med lege.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Medox er proppfull av antocyanrike blåbær og solbær som har flere dokumenterte helseegenskaper:

Beskyttelse av cellene
Blåbær inneholder antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
 

Synet
Blåbær bidrar til øynenes normale funksjon og synsevne

Blodkarene
Blåbær bidrar til blodkarenes normale funksjon

Blodsirkulasjonen
Blåbær bidrar til normal perifer blodsirkulasjon

Kolesterolbalanse
Blåbær bidrar til å balansere kroppens kolesterol

Solbær bidrar til:
Immunsystemet
Solbær bidrar til immunsystemets normale funksjon

Musklene
Solbær bidrar til musklenes normale funksjon

Blue Berry Plus øjenvitamin 60 Tabletter

Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetesblomst-ekstrakt har et standardisert innhold av 10mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet. Tabletten inneholder også vitamin A, sink og kobber. Vitamin A og sink bidrar til å bevare et normalt syn.

848400
Vita Biosa med blåbær, øko 500ml

Vita Biosa er en drikk med økologiske krydderurter, blåbær, svartsurbær (aronia) og solbær som er melkesyregjæret med godt dokumenterte og vitale stammer av viktige tarmflorabakterier. Vita Biosa kan brukes alene eller som ledd i en diett.  Inneholder også vitamin K2 som dannes av bakteriene i fermenteringsprosessen. I prosessen dannes også melkesyre og andre organiske syrer. Melkesyren bidrar bl.a. til å konservere produktet. Totalinnholdet av syrer er 1,2-1,3%. pH verdien er ca.3,5. Vita Biosa er en melkesyregjæret drikk med innhold av økologiske krydderurter. Melkesyregjæring har blitt brukt i århundrer for å bedre holdbarheten på maten. Vita Biosa inneholder et mangfold av melkesyrebakterier fra flere slekter.

N33015
Blue Berry Eye Stress 60 Tabletter

Blue Berry™ Eye Stress er ideell til brukere av digitale enheter og pc. Produktet anbefales til personer som ønsker hjelp til å opprettholde et normalt syn. Tablettene er basert på ekstrakter av blåbær og tindved i kombinasjon med fransk maritim furubark, øyentrøst, solbær og luteinrik fløyelsblomst/tagetes. Blue Berry™ Eye Stress inneholder også en kombinasjon av naturlig astaxantin, zeaxantin og fucoxantin, samt vitamin A, niacin, sink og kobber. Blåbær og furubark motvirker trette og anstrengte øyne. Blåbær hjelper til med å bevare øyets sunnhet. Vitamin A og sink bidrar til normalt syn. Niacin hjelper med at opprettholde normale slimhinner.

N35120
Vitamin C, Magnesium askorbat med blåbærekstrakt 60 Tabletter

C-vitamin tabletter som gir deg 1000% av referanseinntaket for vitamin C (800 mg) per tablett. Kilden er magnesiumaskorbat som har lavere syreinnhold enn askorbinsyre, og derfor er mildere for magen. Vitamin C bidrar til beskyttelse av cellene mot oksidativt stress og støtter immunsystemets normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens, bruskens og blodårenes normale funksjon.

N35623
Min side