Til toppen

Menosan 30 Tabletter

Varenummer: N34727
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bioforce

ink. mva.

Menosan fra A. Vogel er et plantebasert kosttilskudd fremstilt av fersk salvie (Salvia officinalis) som tradisjonelt er brukt for å lindre overgangsplager som hetetokter og svetting/nattesvette. Kun en tablett om dagen er nødvendig. Hver tablett inneholder 3400 mg salvie.

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1 tablett.
Ingrediensermengde% av RI
Salvieekstrakt (Salvia officinalis), fortykningsmiddel (cellulose), stabilisator (sukroseestere av fettsyrer), bomullsfrøolje.
Salvieekstrakt (Salvia officinalis)3400 mg
Voksne (over 18 år): 1 tablett daglig inntas sammen med vann. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Anbefales ikke ved overfølsomhet overfor noen av innholdsstoffene eller til gravide og ammende. Gravide og ammende skal ikke bruke Menosan da det ikke foreligger tilstrekkelig dokumentasjon.

Oppbevares utilgjengelig for barn.
Bør brukes innen 4 måneder etter åpning.
En av de vanligste plagene ved overgangsalder er hetetokter og svetting/nattesvette. Menosan inneholder ekstrakt av fersk salvie (Salvia officinalis) som tradisjonelt har blitt brukt til å lindre overgangsplager som hetetokter og svetting/nattesvette. 3400 mg salvie per døgndose.- Lindrer ved overgangsplager- Mot hetetokter og nattesvette- Fremstilt av salvie- Plantebasert kosttilskudd