Til toppen

Methyl FolGuard® Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35211
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 100 µg folat per dråpe
  • 100 µg B12 per dråpe
  • Begge er aktive metyl-former

Nutrisorb Liquid Methyl FolGuard fra BioCare har en høy styrke med 100 µg per dråpe av metabolsk aktive former av vitamin B12 og folat. B12 og folat bidrar til dannelsen av røde blodlegemer, normal psykologisk funksjon og energimetabolisme.

Oppgitt innhold per 4 dråper

Innhold mengde % av RI
Folat 400 µg 200%
Vitamin B12 400 µg 16000%
     
Ingredienser: Renset vann, folat (kalsium-L-metylfolat), vitamin B12 (metylkobalamin), konserveringsmiddel (sitronsyre, kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose fra 11 år: 4 dråper i vann i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Folat er viktig for dannelsen av proteiner og arvestoff (DNA og RNA) i kroppen vår, og ved svangerskap er folat viktig for at fosteret skal utvikle seg normalt. Lav konsentrasjon av folat hos gravide øker faren for nevralrørseffekter hos det voksende fosteret. Ekstra tilskudd av folsyre/folat øker konsentrasjonen av folat hos gravide. Den gunstige virkningen oppnås ved ekstra tilskudd av 400 µg folinsyre per dag i minst én måned før og opp til tre måneder etter befruktningen. B12 finnes i animalske produkter og tilskudd av disse er derfor spesielt viktige for vegetarianere. Vitaminet er viktig for dannelsen av røde blodceller og DNA, og er nødvendig dersom folat skal virke. B12 er også viktig for nervesystemet vårt, og omsetningen av karbohydrater, protein og fett i kroppen. Folat bidrar til normal homocysteinomsetning, bloddannelse og normal psykologisk funksjon.