Til toppen

Mitoguard Intensive 14 Porsjonsposer

Varenummer: N35331
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

MitoGuard® Intensive er en unik pulverblanding fra BioCare designet for å støtte energiproduksjon og redusere tretthet og utmattelse. Pulveret gir en synergistisk blanding av D-ribose, CoQ10, vitamin B2 og B3, N-acetylcystein og magnesiummalat. Magnesium, vitamin B2 og B3 er viktig for energiproduksjon og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Produktet er høydosert og brukes som en kur. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 porsjonspose (10 gram)

Innhold mengde % av RI
Riboflavin 100 mg  7143%
Niacin 250 mgNE 1563%
Magnesium 350 mg 93%
D-Ribose 1500 mg  
N-acetylkarnitin 100 mg  
Coenzym Q10 60 mg  
N-acetylcystein 50 mg  
I en base av: FOS og ekstrakter fra blåbær, moreller, bjørnebær og rødbete, samt naturlig smak av solbær. 
     
Ingredienser: Magnesiummalat, fruktooligosakkarider (Cichorium intybus), D-ribose, potetmaltodekstrin, fruktose, maismaltodekstrin, nikotinamide, maisstivelse, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus), bjørnebærekstrakt (Rubus fruticosus), konserveringsmiddel (sitronsyre), riboflavin-5-natriumfosfat), morellekstrakt (Prunus avium), N-acetylkarnitinhydroklorid, olivenolje, rødbeteekstrakt (Beta vulgaris), N-acetylcystein, akasiegummi, naturlig aroma (solbær), Coenzym Q10 pulver, sitronsyre, antioksidant (naturlige blandede tokoferoler), solsikkeolje.

Anbefalt døgndose fra 18 år: 1 porsjonspose rørt ut i vann/juice.

Anbefales ikke til barn, gravide og ammende. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Bør ikke brukes av personer med medfødte stoffskiftesykdommer og nyresykdom uten samråd med lege.

Oppbevares utilgjengelig for barn.