Til toppen

Mjødurt (filipendula ulmaria) 100g Tørket urt

Varenummer: N33987
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Mjødurts blomster inneholder eteriske oljer, som gir blomstene en berusende sødme i både duft og smak. Bladene har en krydret duft. Disse skjønne egenskapene er grunnen til, at den ofte brukes i brygning av øl, mjød og snaps. Den kan også anvendes i urtete og som krydret smaksgiver til saft og syltetøy.

Mjødurt (Filipendula ulmaria)

 

Som te: ½-1 ts urter pr. kopp kokende vann. Trekketid: 5-10 min. Siles med tefilter.

Natur-Drogeriet har stort fokus på å ha et bredt sortiment i høy kvalitet til lav pris – med minst mulig påvirkning av miljøet.

Tefilter i økologisk bomull til flergangsbruk 2-pk

Gjenbrukbare tefilter som er laget av økologisk bomull. Kommer i pakning med 2 stk tefiltre. Tilvirket av GOTS sertifisert økologisk bomull. CoffeeSock har kaffefilter, tefilter og nøttemelksposer i økologisk bomull til flergangsbruk. Filtrene er laget av GOTS sertifisert bomull fra Texas, India og Pakistan. Filtrene blir sydd sammen av en liten familiebedrift i Austin, Texas.
N34553

Tefiltre med snor, engangsbruk 30 Stk

Rask og enkel trekking av te med dette tefilteret. Engangsfilter av ubleket papir til brygging av te og urter i løsvekt. Smaksnøytralt papir med ekstra fine porer. Bør oppbevares tørt og i skap/skuff uten sterkt luktende varer.
N35082