Til toppen

Molybdenum Nutrisorb® 15ml Dråper

Varenummer: N35212
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare

ink. mva.

  • 200 µg molybden per dråpe
  • Ca. 375 dråper per flaske

Nutrisorb Liquid Molybdenum fra BioCare gir 200 µg molybden i flytende form, optimal for personer med absorpsjonsvansker. Molybden bidrar til normal omsetning av svovelaminosyrer, og er viktig for tenner, lever, nyrer og milt. Flasken inneholder ca.375 dråper.

Oppgitt innhold per 1 dråpe

Innhold mengde % av RI
Molybden 200 µg 400%
Ingredienser: Renset vann, natriummolybdat, syre (sitronsyre).
Anbefalt døgndose: 1 dråpe i vann eller direkte i munnen i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Cysteine Complex 60 Kapsler

Cystein Complex fra BioCare er et næringskompleks med brokkolispirer, cystein,  granateple og molybden. Cystein er en svovelholdig aminosyre. Molybden bidrar til normal omsetning av svovelaminosyrer. Brokkoli og brokkolispirer inneholder mikronæringsstoffer og plantestoffer som f.eks sulforafaner, glukurafaniner og diindolmetan (DIM). Granateple er en kilde til polyfenoler, inkludert ellaginsyre.
N35338

Trace Minerals Nutrisorb 15ml Dråper

Nutrisorb Trace Minerals fra BioCare er flytende spormineraler oppløst i vann. Inneholder mangan, selen, krom, molybden og bor. Lettopptakelig formula med spormineraler, dvs. mineraler vi kun trenger i spormengder (mikrogram / µg / mcg). Enkel å ta og kun 4 dråper per dag. Ca. 300 dråper i flasken.
N35494