Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

More man 50 Kapsler

Varenummer: N32507
EAN: 7009000553571
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Born again
ink. mva.
Born:Again More Man er en synergistisk blanding av urter og mineraler for å regulere mannens hormonelle aktivitet, bidra til å redusere trøtthet og utmattelse, bidra til normal produksjon og omsetning av dopamin, bidra til normale mentale og psykolgiske funksjoner.

Oppgitt innhold per dagsdose 3 kapsler).

Ingredienser mengde % av RI
Urteblanding (Hormosin) 2045 mg  
Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine)    
Sink (sinksitrat) 25 mg 167%
Krom (krompikolinat) 125 mcg 313%
Vitamin B6 (pyridoxin HCl) 4,2 mg 300%
Vitamin B5 (kalsiumpantotenat) 7,5 mg 150%
Inulin (fyllstoff), risebran (antiklumpemiddel), cellulose (kapselmateriale)    

3 kapsler daglig ca 20 minutter før mat, fordelt på morgen og kveld. Ta i 5 dager og så 2 dagers pause, til boksen er tom. Ta deretter 5 dagers pause før du fortsetter med neste boks.
Fungerer best over tid.

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Sink bidrar til normale nivåer av testosteron i blodet. Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av kjønnshormoner.Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av enkelte signalstoffer/transmitterstoffer, blant annet dopamin.Vitamin B5 bidrar til å normalisere mentale prestasjoner.Vitamin B6 bidrar til å normaleisere psykologiske funksjoner.Vitamin B5 og B6 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

SHIFT Mann 30 Tabletter

SHIFT™ Mann er et unikt kosttilskudd spesielt designet for menn. SHIFT Mann inneholder urteekstrakter og sink, selen og vitamin B5. Bukkehornkløverekstrakt (Testofen®) er her kombinert med et spesielt urteekstrakt, aminosyrechelatert sink, selen og vitamin B5 som sammen kan ha effekter på testosteronnivå og energiomsetningen. Begge disse botaniske ekstraktene har blitt brukt gjennom århundrer i asiatiske og europeiske kulturer. Ekstraktene inneholder et høyt og standardisert nivå av aktive innholdsstoffer for å gi positiv virkning. Sink og selen bidrar til normal fertilitet og reproduksjon, vedlikehold av testosteronnivå og er viktig for blant annet immunforsvaret. B5 er viktig for energinivå og for hormonaktiviteten.

N35744
Lenker
Min side