Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

More woman 50 Kapsler

Varenummer: N32506
EAN: 7090005535808
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Born again
ink. mva.
Born:Again More Woman består av en synergistisk blanding av aktive urter, vitaminer og mineraler. Born:Again More Woman er satt sammen nettopp med tanke på østrogendominans og å påvirke flere forskjellige fysiologiske mekanismer som blant annet balanserer hormonell aktivitet og som også normaliserer produksjon og omsetning av hormoner og signalstoffer.

Oppgitt innhold per døgndose; 2 kapsler.

Ingredienser mengde % av RI
Urteblanding (Hormosin) 1365 mg  
Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine)    
Sink (sinksitrat) 17 mg 113%
Krom (krompikolinat) 83,3 mcg 209%
Vitamin B6 (pyridoxin HCl) 2,8 mg 200%
Vitamin B5 (kalsiumpantotenat) 5,0 mg 83%
Inulin (fyllstoff), risebran (antiklumpemiddel), cellulose (kapselmateriale)    

Ta 2 kapsler daglig, helst ca 20 minutter før måltid, fordelt på morgen og kveld. Begge kapsler kan tas samtidig dersom du lett glemmer å ta kapsel nummer to. Fortsett med dette til boksen er tom, og ta så pause i 3 dager før du fortsetter med neste boks.

Bør ikke brukes av gravide og ammende.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost.

Vitamin B6 bidrar til å normalisere hormonell aktivitet.Sink bidrar til normale nivåer av testosteron i blodet. Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av kjønnshormoner.Vitamin B5 bidrar til normal produksjon og omsetning av enkelte signalstoffer/transmitterstoffer, blant annet dopamin.Vitamin B5 bidrar til å normalisere mentale prestasjoner.Vitamin B6 bidrar til å normalisere psykologiske funksjoner.Vitamin B5 og B6 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Lenker
Min side